Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » GWS,WW,BG,WR,Chees, 600W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Frenki
Nový Člen

Karma uživatele Frenki - 91% PěstitelskáKarma uživatele Frenki - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

citace:
Původní příspěvek od NaprcanyKacer
Zdravim, mam skoro indeticky vyber seminek (taky od fair seeds) a po shlednuti tveho pestu jsem se docela uklidnil (hodne lidi je tu pomlouva a i growshopy k nim nejsou zrovna nakloneny). Chci se jen zeptat, zastrihaval jsi nebo jen ohybal ? Diky moc a preju uspesne dokonceni pestu

Ja jsem tedy spokojen Jak s kličivosti tak s rustem. Kyti byly v rustu cca měsic a poslednich 15 dni pod treningem. Navazovalo mi stěhovani a později i zdrženi dodani nove výbojky. Pouze jsem ohýbal což nasledně vedlo i k neumyslnemu zaštipnuti (tedy přesněji zlomeni). Po zlomeni jedne kytky nad druhým patrem vyrostli 4 nove mohutne větve. Jinak větveni všech modelu mě uspokojovalo (berte to tak že nenam zkušenosti + foto) Navic žadný hermik a jine zalodnosti ohledně odelnosti vuči stresu a podobně mě nepotkali.

Přikladam nove aktualni foto 6.12.

Old Post 06-12-2012 v 16:16 PM
Frenki je offline   Profil uživatele Frenki   Find more posts by Frenki   Foto galerie člena Frenki   Click here to Send Frenki a Private Message   Add Frenki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Nó na to že nemáš moc zkušeností vypadají velmi dobře
K těm seds řekl bych že záleží hodně na tom na jakou várku
kdo narazí,mě se podařilo že jsem nedostal zrovna nejlepší
kvalitu semen ale vždy z nich vyrostly obstojné rostliny i
sklizeň nebyla k zahození proto se přikláním že ty semenné
banky nejsou na tom až tak špatně,no to že mají okopírované
genetiky a snad i to že to jsou krosy smíšené bych až tak neřešil
však kde kdo kopíruje co se dá a zabránit tomu nejde alespoň
cena těch semen je příznivější na rozdíl od těch co říkají že to
jsou jejich vyšlechtěné geny a semena!

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 07-12-2012 v 06:28 AM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frenki
Nový Člen

Karma uživatele Frenki - 91% PěstitelskáKarma uživatele Frenki - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Tak mam tu prvni problem viz.foto. Přičina ?

Tak duvododem bylo Ph a nedosttek vapniku tež i fosforu.

Naposledy upravil Frenki 11-12-2012 v 17:38 PM

Old Post 09-12-2012 v 10:16 AM
Frenki je offline   Profil uživatele Frenki   Find more posts by Frenki   Foto galerie člena Frenki   Click here to Send Frenki a Private Message   Add Frenki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frenki
Nový Člen

Příspěvek č. 36

Holky začinaji dozravat a tim padem je připravuji na kosu. Zatim jsme teprve v nějakem 45. dni květu !

Old Post 15-12-2012 v 17:53 PM
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

No jo PHčko u více rostlin se hlídá velmi složitě a obzvlášť jak už je s toho kvetoucí jungle

Jinak musím uznat že to vypadá na velmi dobrou a chutnou sklizeň
mimochodem jak je připravuješ na kosu?čteš jim pohádky na dobrou noc sory za nemístný vtip ale nemohl jsem si pomoci.

Fakt to vypadá dobře,kdy plánuješ začátek průplachu?

Old Post 15-12-2012 v 18:06 PM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frenki
Nový Člen

Příspěvek č. 38

Přiště max 9 kytek a vyzkoušim zaštipavani 16 na 1.2 x 1.2 je opravdu moc.
Už mam objednana semena a druhý kolo brzy začne v druhým boxu
Buhužel jim nečtu do dnešniho dne jsem je maximalně tak zalil a zkontroloval ph.
Nebyl čas. Před par dny dostali davku nezbytných prvku a dnes to začalo proplachem ve vaně a už pojedou jen na vodu. Zaraži mě však že tak brzo začinaji dozravat.

Old Post 15-12-2012 v 18:23 PM
koogi1
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

No není to zase tak moc kitek na 1,2m2 já jich měl 40na 1,5m2 to jsem si užil zábavy a stresů sotva jsem to stíhal poklízet.
Hm a jaká semena pojedeš příště jestli to není tajné?
Dozrávat no nevím nevypadají na fotách že by se jim chtělo z podlampy
ale to by chtělo detajlnější foto

Old Post 15-12-2012 v 18:38 PM
EnemYD
Stálý Člen

Karma uživatele EnemYD - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Zdar , pekny kytky K+ , nakolik te vyslo to vlastni hnojivo i s vyrobou atp. jestly se muzu teda zeptat , a jak to cele dopadlo ?

Old Post 29-12-2012 v 18:12 PM
EnemYD je offline   Profil uživatele EnemYD   Find more posts by EnemYD   Foto galerie člena EnemYD   Click here to Send EnemYD a Private Message   Add EnemYD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás