Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tohle me pobavilo ...
Prej "že se kluci od pandory snaží a žádné začátky nejsou nikdy lehké"
vis kluci od pandory se snazi pouze o obchod, nic nevyrabi. Pouze nakoupi semena, daji do obalu a prodaji.
Zadne selekce, krizeni, hledani toho ci onoho ..... NIC.
A za dalsi kluci od Pandora seeds aka NashGrowshop aka Organic Production nejsou zacatecnici bo tady uz podnikaji nejakou dobu.
Navic srovnavat je s GreenHouse je uplne mimo misu bo ti jsou svou nizkou klicivosti a vysokym procentem mutantu uz davno provareni.
Nechci brat iluze ale takovych tu uz je (fair/growshop seeds) a bude (natural seeds).
A to ze vyhrali nejaky CUP je taky info vypovidajici o nicem. To ze je to soutez jen pro zvane nikdo ani nevzpomel a ze vyhravaji majitele gshopu (tao"top tao"/bioplants"white widow"/nashgrowshop"black domina") me taky moc o duvere nepresvedci.
az zacinam mit deprese kam ta konopna scena speje.
Původní příspěvek od T.D.I.weed Nechci se tady hádat , i když je pravda že ty názvy si mohli vymyslet svoje a ty fotky taky nekopírovat jen chci tím říct že se kluci od pandory snaží a žádné začátky nejsou nikdy lehké najde se hromada lidí co to potěší ale taky hromada které to naštve a věřím tomu že to časem vychytají a budou prodávat slušnou kvalitu za rozumný peníz.. Jak už jsem psal to tu jsou jiné společnosti co prodávají doslova shity jen tomu udělají pěkný obal a chtějí za to ranec..
Jak se rika snaha se cenni, a ja jim ji neupiram. Osobne vim jake jsou zacatky tezke, sam pracuji na podobnem projektu jiz nekolik let. Nazvy cert vem, dejme tomu nech jsou jake chcou, ale nemit vlastni fotky, reporty growu vlastnich odrud, nic podlozene, nevrha na to dobre svetlo...
Taky mit takove nezmysli/chybi v popisech rika neco o tom....
Ty kytky by meli poznat jak vlastni dlan, rodokmen a zakladni vlastnosti odrud detto.
Ja sam osobne nemam nic proti takovym projektom, spis jim fandim. Tady spis jde o pristup k tomu celemu, a jeste v tomhle odveti.
Myslim jsi ze i tady uz zacina platit, nebo uz dyl plati jako napr. u vina, piva, nebo palenky.
Zajimavejsi, vo vetsine pripadu i kvalitnejsi a necim typyicky produkt sezenete u sukromych malych pivovarech, vinych sklepech, nebo u palenky primo od lidi.
motherfucking pollenchuckers! making a quick buck
jestli chcete zajímavé genetiky za dobré ceny, tak jedině seedbay.com oddělení Private breeders, 420 AUCTION FUND nebo IC Mag server fund raiser, na tomto odkazu si hlídat dropy https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=253643 a hurá do levných nákupů kvalitních a ojedinělých genetik... těch holandských hybrydů už bolo dost
Původní příspěvek od NORM
jestli chcete zajímavé genetiky za dobré ceny, tak jedině seedbay.com oddělení Private breeders, 420 AUCTION FUND nebo IC Mag server fund raiser, na tomto odkazu si hlídat dropy https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=253643 a hurá do levných nákupů kvalitních a ojedinělých genetik... těch holandských hybrydů už bolo dost
Presne tak, sam mam jen pozitivne skusenosti s genetikami s tychto akcii.
Jsou tam lidi co delaji veci lepsi nez 70 % seedbank..
Já osobně jsem vyzkoušel dvacetpět semínek mazaru a og.aco se týče vyklíčivosti tak dávám 100% bodů a co se týče celkového růstu a výnosu tak taky dávám 100% i na to že mazar byl víc výnosnej a chuť a síla super!!dal jsem za ně málo peněz a byl jsem moc spokojený!pujdu do nich znovu