Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Možná jsou lepší levné substráty. Co já vím?! Nevyzkoušel jsem všechno, co je na trhu. Tvrdím jen, že bych raději šáhnul po levnějším Agru než po drahém Plagronu. A já osobně Agro používám - s vlastním kompostem. A když pořebuju v zimě nějaký indoor, tak klidně jedu jen z něj. A vybírám ekonomicky - tj. co je v krámech v blízkosti mých cest autem. Rozhodně nebudu za hlínu připlácet ještě benzín. Agro nemám problém sehnat vždy.
Původní příspěvek od Hy3nA Já sem do agra do 20 l dal 3 litry perlitu a jednu kostku kokosu a bylo to fajn. a sterilizoval sem ho v ty mikrovlnce.
ale příště se kouknu po tý Forestyne jak piše EDA, jestli na tom vypozoroval takový rozdíl, kdyz to stejně vyjdce cenově srovnatelně
Mě to taky překvapilo,ta Forestina..
Jel jsem Plagron growmix i lightmix,Biobizz light mix,před pár lety..
Nejvíc se mi zamlouval asi Plagron light,míň klacků a bordelu..
Ale ty prachy..
Tak sem hledal v českejch substrátech,Agro,ještě něco,to už nevzpomenu jak se jmenovalo a pak sem koupil Forestinu,univerzální substrát předhnojený,cena cca 120 Kč 70l pytel..A je to oproti Agro tmavší,takový lehčí,vzdušnější..Když přidáš perlit tak je to fakt ok..
Sem tam se objeví nějaká smutnice,nebo třásněnka,ale nic kalamitního..
Z Agra mi tehdy vypochodovaly chvostoskoci a že jich bylo,v podmiskách to poskakovalo jak o život..
to KOSMEJ :
V klidu,vždyť jsme v podstatě za jedno..,v CZ substrátech se dá..a cenově jsou úplně jinde..
Zikos :
Sorry,nějak sme při debatě zapomněli,že sme v tvým topicu..,snad to nevadí..
Agro je opravdu bídná hlína,po pár zalitích je to zpečený jak asfalt,mizerná struktura..Jsou lepší levný český substráty,třeba Forestina,70l za cca 120 Kč,to je úplně někde jinde..
Ale u všech českejch substrátů je třeba počítat s nějakou tou smutnicí nebo třásněnkou,což se dá ale vyhubit z hodiny na hodinu zalitím s Dursbanem nebo něčím takovým,larvy všech breberek v hlíně exnou téměř okamžitě..
Zpečený jak asfalt si byl nejspis ty kolego, kdyz si psal tenhle blabol, agro vypada v kvetinaci na konci kvetu naprosto stejne jako jiny hliny z gs.. forestinu neznam, ale na pristi kolo pokouknu a kdyz ji najdu tak pytel okusim..
Musim potvrdit. Agro je fakt sracka. pouzival jsem ji na pokojovy kytky a na chilli a je to naprd.Treba mam smulu, ale z kazdyho druhyho pytle rostou houby. Podvyziva rostlin uz po 2 tydnech a vczdycky mrte svilusek, smtnic a puklic a to i po osetreni kytek. strasne rychle prosycha a po par tydnech mi nesaje vodu, vsechno z vetsiny protika spodkem pryc. Ale kamos ji jede na pul s kokosem a chvali si ji, tak nevim. Ja uz jsem na ni zanevrel. Radsi si micham hlinu sam. Kompost, raselina, cernozem , pisek a mam vystarano.