Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » První indoor 400W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
KOSMEJ
Stálý Člen

Karma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Možná jsou lepší levné substráty. Co já vím?! Nevyzkoušel jsem všechno, co je na trhu. Tvrdím jen, že bych raději šáhnul po levnějším Agru než po drahém Plagronu. A já osobně Agro používám - s vlastním kompostem. A když pořebuju v zimě nějaký indoor, tak klidně jedu jen z něj. A vybírám ekonomicky - tj. co je v krámech v blízkosti mých cest autem. Rozhodně nebudu za hlínu připlácet ještě benzín. Agro nemám problém sehnat vždy.

Old Post 23-08-2012 v 20:43 PM
KOSMEJ je offline   Profil uživatele KOSMEJ   Find more posts by KOSMEJ   Foto galerie člena KOSMEJ   Click here to Send KOSMEJ a Private Message   Add KOSMEJ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

citace:
Původní příspěvek od Hy3nA
Já sem do agra do 20 l dal 3 litry perlitu a jednu kostku kokosu a bylo to fajn. a sterilizoval sem ho v ty mikrovlnce.

ale příště se kouknu po tý Forestyne jak piše EDA, jestli na tom vypozoroval takový rozdíl, kdyz to stejně vyjdce cenově srovnatelně

Mě to taky překvapilo,ta Forestina..
Jel jsem Plagron growmix i lightmix,Biobizz light mix,před pár lety..
Nejvíc se mi zamlouval asi Plagron light,míň klacků a bordelu..
Ale ty prachy..
Tak sem hledal v českejch substrátech,Agro,ještě něco,to už nevzpomenu jak se jmenovalo a pak sem koupil Forestinu,univerzální substrát předhnojený,cena cca 120 Kč 70l pytel..A je to oproti Agro tmavší,takový lehčí,vzdušnější..Když přidáš perlit tak je to fakt ok..
Sem tam se objeví nějaká smutnice,nebo třásněnka,ale nic kalamitního..
Z Agra mi tehdy vypochodovaly chvostoskoci a že jich bylo,v podmiskách to poskakovalo jak o život..

to KOSMEJ :
V klidu,vždyť jsme v podstatě za jedno..,v CZ substrátech se dá..a cenově jsou úplně jinde..

Zikos :
Sorry,nějak sme při debatě zapomněli,že sme v tvým topicu..,snad to nevadí..

Old Post 23-08-2012 v 22:51 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saiklon
Stálý Člen

Karma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od EDA45

Agro je opravdu bídná hlína,po pár zalitích je to zpečený jak asfalt,mizerná struktura..Jsou lepší levný český substráty,třeba Forestina,70l za cca 120 Kč,to je úplně někde jinde..
Ale u všech českejch substrátů je třeba počítat s nějakou tou smutnicí nebo třásněnkou,což se dá ale vyhubit z hodiny na hodinu zalitím s Dursbanem nebo něčím takovým,larvy všech breberek v hlíně exnou téměř okamžitě..

Zpečený jak asfalt si byl nejspis ty kolego, kdyz si psal tenhle blabol, agro vypada v kvetinaci na konci kvetu naprosto stejne jako jiny hliny z gs.. forestinu neznam, ale na pristi kolo pokouknu a kdyz ji najdu tak pytel okusim..

Pestu zdar ;-)

Old Post 24-08-2012 v 16:50 PM
saiklon je offline   Profil uživatele saiklon   Find more posts by saiklon   Foto galerie člena saiklon   Click here to Send saiklon a Private Message   Add saiklon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benjichaouat
Stálý Člen

Karma uživatele benjichaouat - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Musim potvrdit. Agro je fakt sracka. pouzival jsem ji na pokojovy kytky a na chilli a je to naprd.Treba mam smulu, ale z kazdyho druhyho pytle rostou houby. Podvyziva rostlin uz po 2 tydnech a vczdycky mrte svilusek, smtnic a puklic a to i po osetreni kytek. strasne rychle prosycha a po par tydnech mi nesaje vodu, vsechno z vetsiny protika spodkem pryc. Ale kamos ji jede na pul s kokosem a chvali si ji, tak nevim. Ja uz jsem na ni zanevrel. Radsi si micham hlinu sam. Kompost, raselina, cernozem , pisek a mam vystarano.

Zatmívačka a jiná překvapení
Sweet seeds in the open air
Jak jsem zase jednou vařil....
benjiho chilli radovánky

Old Post 24-08-2012 v 17:57 PM
benjichaouat je offline   Profil uživatele benjichaouat   Find more posts by benjichaouat   Foto galerie člena benjichaouat   Click here to Send benjichaouat a Private Message   Add benjichaouat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
08-01-2021 - První pokus indoor- 315W CMH - 27 odpovědí
06-06-2020 - Můj PrvnÍ Indoor - 129 odpovědí
02-12-2019 - MŮj PrvnÍ Indoor - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás