Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
---> no nejlepsi je mit kyti primo na zahradce par metru od okna ze ktereho na ne nepretrzite koukam a poznam kazdicky cm rustu. vsem groverum preju mnoho samicek, nebo rostlin jak si je prejou a tvori, a tem co se letos nepovede at netruchli, protoze to neni to jedine na svete....... no povzbudive ze ?
včera jsem se na holky byl podívat a dělají mi radost. některý sice zmizely beze stopy, zřejmě v žaludku nějaký srnky, ale se ztrátama se počítá. musel jsem jim dát napít, protože ty sucha jim asi moc dobře nesedí, ale myslim že si pochutnaly, protože jsem jim to namíchal s hnojivem ze slepičinců.
no jinak samec zatím žádnej, co se má větvit se větví, tak nezbejvá než čekat.
jestli seženu digitál tak časem pošlu fotky, oni zatím trochu povyrostou a budou zajímavější...
neřek bych že šlo o zloděje. imho je prostě někdo sežral. některý moje kytky jsou na tom podobně, ale z prvního patra začaly růst nový větvičky, takže jim ještě dávám šanci. přeci jen je ještě času dost. některý ale umřeli totálně
2janda Ja som vcera zakupil nieco na pelargonie a muskaty ma to vysoky obsah P a K tak uvidim nemam to este odskusane, ale myslim ze to bude fungovat. mimochodom mna by zaujimalo tiez nejake ine navrhy ako hnojit ked rastlosky kvitnu...
nacochatu
Tak sem se šel na tu zkázu podívat (co se mým kytkám stalo sem věděl jen od kámoša, kterej tam měl taky kytky). Byl sem totiž na dovolené, takže sem tam nemohl. No, z asi 14 to přežila jedna, možná dvě (druhá je na tom špatně) a ještě k tomu sou to ty kámošovi. Díval sem se na způsob jakým byla kytka přepůlena a typl bych to na uříznutí Prostě rovnej zářez a myslím, že to takhle žádný zvíře nedokáže.
Z té jedné vyrazily 3 nový větývky, ale mají každá asi 10 cm. Z letošní velmi nadějně vypadající úrody mně nezbylo nic než uschlý stonky
2 futeW:
kámo, já dopad podobně.....
tu největší kytku někdo(nebo něco) vytrhlo ze země.....docela mě to nasralo, páč ta rostla pěkně, ostatní kytky sou takový dost malý...
nafotil sem pro vas muj rizecek bohuzel nevim presne co to je ale az to zjistim tak vam to povim
je to takovej malej kericek(voni hezky)....hnojim Cereritem a pridavam netopyri trus!!!!!
PS:fotky se mi moc nepovedly priste to bude snad lepsi jestli se nekomu zda ze ta kyticka je trosku povadla tak je kdyz sem ji fotil tak bylo docela vedro....ale zalil sem ji
tak vcera sem se byl mrknout jak holka pokracuje a kdyz sem tam prisel kytka byla vytrzena a vodhozena jak nakej plevel mezi krovi...nakej zkurvenej JeZeDak ji vytrh a ani pri tom nemrknul kdyz sem to videl myslel sem ze jim minimalne vypalim kravin ale nakonec sem se uklidnil a za casteho nadavani do vidlakuuu sem se vodebral k domovu...
Ahoj!
Jak tu tak koukam, tak skoro kazdej se potyka se znicenym polickem at uz vinou lidskou nebo pocasoidni ci nejkou jinou, treba srnkoidni. Ja se tedka bavil s kamosema a ti kecali vo nejakym policku a ze je pojedou sklidit, tak jsem jim rekl, ze sou curaci a je to pravda - sklizeci jsou typicti lenosni jenom hulici a negroweri - treba ja uz par let pestuju, ale nikdy bych nikomu nesklidil pole (mozna bych uloupl kousicek na kosta). Temto korinkum jsem dal na jare hromadu seminek, ale vysrali se na to, ted jsem jim nabidl par odrostlejch kyticek v kvetinacich, ale taky jsou jim ukradeny. Proste pocitaj s tim, ze ja zase neco vypestuju a na podzim, v zime, na jare a vlete je budu krmit. Jo a taky ze si sklidej to policko... Proste by mel bejt odsouhlasenej zakon, ze takovyhle pizdy corkovaty by se mohly u policek strilet...
Hmm, to jsem si ale ulevil .
BTW ja mam plnou zahradku samcu (vyslo to asi tak 50/50, coz je mi docela lito, protoze vzdycky to bylo jenom par jedincu ;( ).
Toz tak se zase mejte... (nexci sem cpat fotky - kdesi vyse jsem slibil lonsky kytky, ty jsou nekde ke konci threadu "R.I.P. BaBiBo...." viz. odkaz v podpisu a jsou tam taky fotky letosnich kyticek - moc jich nemam, jedu v malym )
-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------
S tím střílením se vůbec nedivím. Já bych je v afektu asi fakt zastřelil. A teď sem dostal tip kdo to byl. Shodou okolností sou to prej ti stejní lidi, jak minulej rok. Myslel sem že sme jim loni domluvili (vůbec žádný násilí!) a vono asi nic. A nevím co s tím mám dělat.
no pokud ti nekdo 2x za sebou sklidi-zrusi pole a maj to bejt ty stejny lidi, tak je spis tvoje hloupost, ze si se z toho nepoucil. tezko s tim ted neco udelas, na to si mel myslet driv a nesazet kytky na proflakly misto. a hlavne nikomu neverit.
nacochatu: No je samozřejmý že sem ty kytky nesázel na proflákllý místo! To bych byl fakt blázen. Místo sme hledali aspoň měsíc a velmi pečlivě sme zvažovali všechna pro a proti. dodnes se divím, že se někdo na to místo dostal.