Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojky,
2 rajce: nemyslím, že by bylo rozumné kombinovat pěstování rybiček a marihuany v jednom systému. Už z několika důvodů, jak marihuana, tak rybičky mají jiné nároky na osvětlení. Když budeš mít nad kytkou sodíkovku 18 hodin denně, tak to asi rybkám svědčit nebude. (Tropický den trvá si 14 hodin, a tolik se jím má svítit) Jak to uděláš s absolutní tmou v době přecházení na květ ? Budeš muset to mít v komoře, kde bude pořád tma po dobu nakvétání. Takže si myslím, že to je celkem zbytečné, buď se bude trápit kytka nebo ryby.
Zatial
Jediny co je problem je, ze bych musel 12 hodin denne svitit na koreny v akvarku a to se asi kyti moc libit nebude..................asi to nema cenu.
Lakala me predstava rybek prohanejicich se korenovym systemem metr a pul vysoky kyti............... ale bohuzel to asi budu muset zkusit s jinou nez "nasi vasi" oblibenou
Vážení, aquarko teď nemám čas číst, až večír, ale s tímle se Vám musím pochlbit: Ze semínka mi vyrostla kyti; teď má asi 3cm; má 2děložní listy(ty pvní, oválný) a hned nad nima - světe div se - pestíky. Žádný první patro, prostě pestíky. Tak svítím a uvidíme.
Pak napíšu co z toho...
ja jsem myslel, ze si ve vetsine pripadu delate prdel. Ale ze by nekdo zacal VAZNE uvazovat o tom, ze by pestoval v akvarku rostliny i rybicky - to uz je pekne w prdeli.
Myslim, ze mate vsichni dost prace radne vychytat sve pestirny. Teda, u zadnejch "genialnich prispivatelich" do diskuze jsem nevidel vlastni vytvory (kytky), ani necetl o jejich uspesich. Takze-nez se zacnete zabyvat experimenty (k tem stupidnim se nevyjadruju), vychytejte si SVE PESTIRNY - o kolik jste meli lepsi vynos na kyti nez minulou sklizen? Kdy vam zacaly (zacaly vubec) zloutnout ve velky mire listy? Muzete se srovnavat s nejlepsimi pestiteli? Atd atd.
Tak se kurwa uz uklidnete, pestuje normalne, bez neozkousenejch experimentu a newotrawujte zivot growerum, ktery se chteji neco dozvedet.
to High_Land : Ty si vane myslis, ze to de bez experimentu???????????????????????
A dalsi: nepestuju kytky na vynos, ale na krasu a kvalitu a i jen tak pro zabavu........a ani nevim, jestli mam za potrebi se chlubit vsem okolo, protoze jak tak koukam, tak je tady asi 1000000000000 lidi, ktery to zvladaj 10000000000000 krat lip
A k tomu mymu blbymu dotazu.....proste mne to napadlo a zeptal sem se. Nemyslim si o sobe, ze bych sezral salamounovo hovno.
Na zaver se k tobe pripojuju, protoze takovejch dotazu, jako tenhle muj a konecne i ten tvuj, by tu melo bejt co nejmin...........takze sorry to all.
zadr, sëm zas já. Skoušim pěstit kytí v petriho misce a daří se. 3 tejdny starý 3patrový kytky zapletený do pomlásky se maj ke světu, mam je v papírovim ubrousku a trocha žížalí hlíny s hlínou dělá divy. Dneska se mi tam oběvili mastný fleky po zálivce a nechce to pít. Teďka na to svítim fialový světlo a vypyjákoval sem přebytečnou vodu s mastnotou. Uvidim co to udělá.
Ahojky,
Zalévám kytí tak asi ob dva dny, a dávám do zálivky phyt-Amin, nejprve provádím postřik listů a palic a poté zbytek použiji jako zálivku. Zajímalo by mne jestli mohu zkombinovat phyt-Amin a zároveň nějaké hnojivo (Kristalon P+K či OBM ......) - samozřejmě bych to smíchané z hnojivem nestříkal na listy . Nemáte někdo nějakou zkušenost ??
2 ERA opravdu jsi ty semínka nijak nemodifikoval? Rád bych je sledoval po celou dobu vývoje, takže založ THREAD a nebo posílej fotky sem !! Díkes, možná by stálo za hřích zkusit mít z dospělé kytky semena, snad by si tuto vlasnost uchovaly ....
Kdyz uz mluvite o tom phyt-Aminu do zalivecky, tuhle jsem premejslel jestli se to da s phytaminem prehnat s davkovanim (jak postrikm tak zalivecka), zatim jsem se s tim nesetkal, dafkuju ho skoro porad, ale abych pak treba nezaplakal ... ?
lol koukám jak se tady všichni urážíte ale co naplat s tím paralenem to může fungovat!ale pěstování ve tmě ?Vždyť kytičky k životu potřebujou fotosyntézu ne?Jako člověj kyslík a pivo Pěnu!!!!!!!!!!!