Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Toto kolečko si nenechám ujít jak jsem koukal na MBéčka vypadali moc dobře a chutně hlavně Ale mohl bys zveřejnit jaký to má výnos ať
si uděláme obrázek o té genetice.
Ještě mám takový dotaz experimentuji trochu s hnojivy
tak by mě docela zajímalo jak to chutná po tom Kristalonu?
Mimochodem díky za tu mou OB zajímavé na ní je to že vyrůstá jen v 3,5Lkvětináči a je živená pouze Biobizz FishMix,uvidíme výsledek prozatím je jako šutr což mě docela překvapuje.
No až bude před kosou tak na ní vyhlásím malinkatou tipovačku na to občko už se těším na výsledek
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
fotka sice nic moc ale je tam trochu vidět že kytky nejsou stejně starý...v týhle skříni se jede nonstop 12/12 a jak se uvolňuje místo dodávám nový předpěstovaný z matkárny...takže výsledek "kola"asi jen tak nebude....spíš takový reportíky co se zrovna děje...bohužel byla malá pauza zakže první další sklizeň je plánována na vánoce
příště zkusim ofoukat pavučiny z váhy a vyměnit baterky aby bylo vidět kolik je z kytky...ale spíš se snažim o co nejnechutnější hroudu...jestli má 15 nebo 20g zas tolik neřešim a ani poslední dobou nevážim...
Hmm kristalón jsem používal na outdor a spokojenost byla veliká i kitky
No asi si udělám kolečko s kristalónem a uvidím co a jak.
K tomu vážení a kitkám souhlasím s tebou že je důležitější
že jsou zdravé a dobře chutnají,ale přeci nebudeš pěstovat
něco co ve výsledném produktu ti nevynahradí ani náklady ne
nebo jó
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
ještě se mi během posledních pár dní povedlo přismahnout pár lístků...ať je zastrkám kam chci tak se stejně vždycky nějakej uvolní a začne se mazlit s lampou
a ještě fotka další skoro suchý sklizně...tam už toho tolik nebude ačkoliv kytky se zdály větší...takže dál už s nima pojedu spíš v menších květináčích a spíš to honit na ten centrál...
a snad už se v selekční sekci urodí něco novýho kloudnýho
ano bylo by jednodušší udělat normální kolo...ale takhle je matka furt pod ko ntrolou a daj se dodat nový kytky skoro kdy chci...jen si to naplánovat
sdílím tvůj názor, když v tom máš systém tak nemůže bejt nic lepšího!!
furt je stejně vyplněnej prostor a hlavně, máš furt čerstvý
o pletivu jsi nepřemejšlel? tím bys dobře vyřešil ty listy..
ať se daří
sdílím tvůj názor, když v tom máš systém tak nemůže bejt nic lepšího!!
furt je stejně vyplněnej prostor a hlavně, máš furt čerstvý
o pletivu jsi nepřemejšlel? tím bys dobře vyřešil ty listy..
ať se daří
čus...pletivo sem zkoušel jak na kytky tak i kolem lampy a jen se mi tim zhoršila manipulace...spíš budu dělat jen menší sogovky...s těma takový problémy nejsou...
a ještě pár fotek z další sklizně...neměl sem po ruce foťák tak zas jen ostříhaný(to byla ta největší)
no a na její místo už sou skoro připravený další 3 kousky...jeden zejtra přesadim a v pondělí přepnu a další dva ještě pár dní nechám...
a ještě přibyla jedna samička na další testování - Strawberry rhino x dificult (snad sem to napsal dobře)...semena od místního člena...
cha chá...a ještě další samička...Orange bud x dificult
a ještě podezření na další...no uvidíme...a přisadil sem zas pár semen páč u pár kytek už je podezření na samce a dvě sou takový nějaký pomalejší....