Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze dnes je holkam uz 34 a poprve budou mit o 4 hodiny kratsi den a zitra uz o 6 dnes sem taky naposled pohnojil na rust zitra a po zitri dostanou ciste vodu s PH 5,8 a pak zacnu hnojit na kvet a PH se pokusim upravit na 6,3 snad to pujde tak snadno jako to slo do tet (trefil jsem mnozstvi PH- na poprve presne na 5,8)
Takze zalito PH 6,2 zitra bude 6,4 snad i 6,5 kdyz smicham vodu s hnojivama ukazuje to 6,4 myslite ze to bude v poho?
2ml/L Grorow
1ml/L bloom
1ml/L top max
Zdar Growers hodim tu nejaky info o tech modelech co mam.... takze ....
Pineapple od barnyho se tahne dost nahoro a ma dost slaby stonky ty vrcni ani nedrzi poradne nahoru a to ani nema. hodnotime li to jako kvetinu stoji celkem za... a myslim ze s takovym stoneckem ani ten vynos nebude slavnej snad to dotahne ta udajna chut ananasu a ucinek no uvidime ale zatim zadne zazrak.
Pak ww od GS celkem solidni stonky i u vrcolu pekne se vetvi do vysky se moc netahne zatim jsou nejmensi a to jsou starsi ale keriky hezky. ak x nl a orange bud bych videl tak na stejno o neco malo horsi nez ww.
a nakonec NL od MOC krasne pevne tluste stonky solidni vetveni trosku se tahne ale i do sirky a vrcni stonky jsou cca jako tuzka mozna lepsi hlavni stonek je jak poradnej palecek. mam 4 a vsecny jsou +- 3c, stejny co se tyce rustu tak super genetika douvam ze i kvet me potesi jako rust.
hele vytok jsem este nemeril nemam na to cas ale v tvim therdu pises ze tam lejes 5,6 a vytyka ti 6,4 a tady naopak.....
jinak tady par fotecek NL Moc a WW ten pineapple je hrozny koste... orange bud a ak x nl taky nic moc ale anas me zklamal... snad alespon ucinek a chut bude stat za to... ale uz tomu moc neverim.
tady nejaky foto ze vcera... 25 den květu zda se mi to nějaky malý ty pálky... jinak uz se tesim na pokourenicko.... asi ho ale nebude moc poradite cim to je? Dikec
Takze tady nejaky foto bez sody.... 25 den květu... zda se mi to nějaký malý ty pálky... poradíte nikdo čím to? nebo to eště teprv naroste??? dobu zraní mam 55-65 dní... hnojim bio bizz grow bloom a top max ph mam tet 6,0 pretim 6,2 a este pred tim 6,4 jak meninim hmnojeni stale to klesá ale 6,0 neni tak zle ne? jedu hlinu.
Ono to nabere dech v druhe pulce
Podivej se na tabulku hnojeni prispevek 222 a z toho ti to logicky vypline. Kdy kytka potrbuje hnojiva na podporu kvetu
dik zes me jatro uklidnil tabulku mam a hnojim podle ni mam tu 10-ti tydnovoua prepocital jsem to na krats kuli kytkam a zitra akorat rozjedu vse po 4ml tak doufam ze to pekne nakyne jak testo na buchty
asi mam vysvicenou vybojku... uz je starsi prej dve kola ale nevim no.... pekny palky mam jen pod lampou ostatni sou celkem prtavy... mozna je to stinitkem rek nych ze je dost na hovno ..... ale jinak nejvic se mi asi liby to ww od Grow shop seeds a dokonce vic nez northern light a to jak stavbou palic, kvetiny tak vuni ostatni modely jsou celkem shit uz to nechci!! ww mozna skusim znova. uvidim co udelaj ty sweed seeds co tet klicim(viz podpis) kdyz vubec vylezou.... a pokud mate zajem dejte vedet pridam foto jak se kytkam vede. ale pokud ne nebude se stim sem cpat zbytecne....