Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od necumaubal Ahoj panové toto téma mě velice zaujalo jenom bych měl takovou otázečku.Kam se potom napojí pachový filtr????
A Pokud bych měl místnost 5x5x2,5 m. což mi vychází nějakých 62,5m3 ale přeci pro kvalitní odvod vzduchu bych to měl vynásobit 25 a výsledek je 1562,5m.Nebo se pletu?? Tak mám při instalaci počítat s 62,5 nebo 1562,5. Jde mi o to že pokud bych počítal s prvním číslem aby vůbec proudění vzduchu prolétlo pachovým filtrem, nebo se dá pachový filtr zapojit jinam???.Nejsem moc technicky zdatnej tak mějte se mnou trpělivost.A pokud se najde někdo a poradí jak by to mělo být budu jenom rád. dik
ono kdyby sis třeba přečetl FAQ, kde je to přesně vysvětlené, tak se neptáš na takové otázky.. A rači na to zareaguju, nž zas někdo otevře úplně zbytečné téma, kterých už tak je tady desítky..
Hele zatím nepokračuji, řeším vhodnější místo. Místnost bude stejná, pouze ji posunu jinam. Navíc zatím váznou finance, vše je totiž nákladné. Časově jsem na tom teď také špatně, po novém roce to rozjedu na "plný koule" bude fotek, příspěvků a všeho. Ještě mám v některém ohledu nějaké nedostatky. A když se do něčeho pustím chci aby to bylo 100%. =) Ale těší mě tvůj zájem, píšeš, že máš podobný problém. Také chladná garáž?
děkuji za vysvětlení, téma jsem si přečetl ale nepochopil jsem přesné umístění pachového filtru,proto jsem položil tuto otázku.Zajímá mně pravě Rekuperace tepla a danou otázku jsem položil v příspěvku tomu věnovaným, bohužel nikdo nereagoval.
hele dal sem 700w olejovy topitkokdyz je to v boxu tak to dava ale mimo to asi neda kazdopadne kdybys bral pritah s ty mistnusky vedle tu by to s prehledem vytopilo vydrzi tak 10 min horky takze kdyz se rozpali da se vypinat po deseti minutah a furt hreje kdyz svitis tak by si snad topit nemusel ale do ty maly mistnosti ti taky musi jit nejaky cerstvy vzduch jo a ja mam okolo tak 13 se zaplou skrinou se mi diky ventilacio ohreje cela nezavrena mistnustka tak na 16 zbytek sklepa ma 13
Nazdar,
už jsem ti psal,že pokud tam rosvítíš takovou watáž,tak ti to tam vyhřeje přes noc nebudeš odsávat a budeš potřebovat rekuperační jednotku,odkaz zde:
Původní příspěvek od fananek7 Nazdar,
už jsem ti psal,že pokud tam rosvítíš takovou watáž,tak ti to tam vyhřeje přes noc nebudeš odsávat a budeš potřebovat rekuperační jednotku,odkaz zde:
Taky řešim teplotu ve sklepě mám tam 12 stupnů,ale ještě tam nic nesvítí,ale až se bude svítit,tak veřim že teplota se zvedne a zbytek vyhřeji el. topným kabelem připojený na termostat.Neni to ani moc nákladný tak doufám že všechno bude fungovat jak ma.Jo a ty topný kabel jsem objednaval 2 kusy po 100w,uvidim jestli využiji oba.