Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aws:stou hlínou je to prostě tak,většinou to nejjednoduší je nejlepší.Kokosovej substrát je ztěch vláken,nééé ztoho co se žere,prdi.Hašiš asi vyzkoušel
úplně něco novýho:-) Daj se ted koupit v lepšim zahradnictví slysovaný brikety kokosovýho substrátu pro sterilní výsev.Jedna briketa stojí kolem 40kč a smočí se s 5litry vody a vznikne asi 8-9 litrů substrátu.Takže docela pohoda a je to fakt libovka hrabat se vněčim příjemnym než v samejch klackách.
THC aktiv:pohoda že jo?taky už jsem zkoušel snad všechno a nakonec jsem vykysl na tomhle.Vytahl jsem to jednou v High Timesu,tam ale míchali písek s perlitem a doporučili přidat kuličky polystyrenu.
Hašiš:doufam že to semínka přežili
do prdele tak to jsem to asi pěkně posral, já furt proč mi to neroste. Kurva vždyť já tam dal jedlej kokos, no ještě že to byly jenom tři semínka....no tak díky za vaše výborné rady, ale i přesto jsem to posral
Jak je to s klíčením v Rockwoolu? Je možné dát semínka přímo do kostky, vyklíčí v tom? Máte s tím někdo skušenost, jaká je klíčivost? Rostlinky budou pro indoor.
konart-můžeš je tam dát někde je tu ještě psaný jak nejdřív upravit kostky(PH),nedávat moc hluboko a ne příliš zalejvat-rockwool je hrozná houba tak at ti to vněm nevyhnije
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Rekl bych, ze metody kliceni se od sebe sice zdanlive hodne lisi, ale v podstate jsou vysledky velice podobne. Nezalezi tak ani na zpusobu kliceni, ale na materialu, ktery davame klicit. Ja osobne pouzivam oba zpusoby. Totiz to co pestuji venku, rovnou do zeme a domaci vypestky nechavam klicit na vatovem tamponu. Uspesnost v obou pripadech je v podstate stejna. Z peti seminek uspesne vyleze 4-5. Zatim nikdy to nebylo mene jak ty ctyri. I kdyz momentálne mam na vate tri seminka a uz druhy den ani tuk. Zacinam byt nervozni...
Potřebuju poradit. mám připravenej bubller a nevím jak mám nechat vyklíčit semeno tak,aby z toho byla dostatečně dlouhá rostlinka. To znamená aby byla připravená k vložení do vody. Do hlíny to nechci dávat, protože mám strach abych při pozdějším vyndaváním nepotrhal kořínky.
to: konrat , je to jedno , klíček si najde sám cestu nahoru i dolu takže je to fuk . Když budeš kupovat Rockwollovou kostku tak ti to stejně prodaj už s připravenou dírou / jak malou tak velkou kostku/ .
mam ¨hodně semínek různých druhů a mam takový problem že jakmile při klíčení vyleze klíček (1-2mm) tak se vyvoj zastaví :-( mam to normalně pod vlhkýma kapesníkama nikdy mi to nedělalo ....... nemůže to být kyselostí vody , ikdyž ta voda je normálně z kohoutku ...
HELP ME !!