Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- tak to napravo, je takovej zakořeňovací bubblýrek, udělal jsem si ho hlavně, aby mi klony vydrželi přes vánoce
konstrukce č.1:
- vzduchovadlo elite 800 nebo 801
- 2x vzduchovací kamínek
- 18 klonů
tuto konstrukci jsem předělal, měli studenej roztok
konstrukce č.2:
- vzduchovadlo elite 802 - dva vývody
- 2x vzdouchovací kámen 14 cm
- topítko - podle obalu 25W (uvnitř topítka je napsáno 40W)
- 18 klonů
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
- první várka klonů, který byli bez topítka, zakořeňovali 20-30 dnů
- teď když jsem to předělal, tak tam nemám co dát (to co je tam píchlího,
jsou měsíc starý větvičky daný ve skleničce s vodou)
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
Čauky Bredere ,
chtěl jsem se zeptat, jak se ti osvědčil ten klonovací bubler, jestli ho ještě používáš? Kde a za kolik jsi vychytal to topeníčko (vypadá docela malý). Ikdyž si myslim, že tohle už je trochu úchylka. Ale neber si to osobně. Každej je nějak ujetej see ya N4
tak klonovací bubbler teď nepoužívám, zas tak dobře se neosvědčil,
klony zakořeňují déle než v kokosu a ne na 100%,
jediná výhoda je v obsluze, jednou za čas doleješ upravenej roztok a pak pohoda,
topítko jsem sehnal normálně ve zverimexu, to nejmenší co bylo k sehnání