Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na svilušky mnou vyzkoušené a opravdu zabira je vyluh z tabaku cena cca 100Kč tak na 4 varky po 0,5-0,9litru postřiku a nebo komerční ověřen vicema growerama a to B.A.C. Plant vitality plus myslím že to je bio ale taky za to zaplatíš
tak svilušky už zmizeli tak snad se nevrátí.
sem to postříkal rozprašovačem z vodou otřel sem listy a znovu postříkal a už tam nejsou tak to teď preventivně stříkám 2x deně.
:-)
nazdárek lidičky kytky kvetou jedna radost ale mám tam pořád kolem 33 stupňů a nemůžu a nedaří se mi srazit teplota dolů!!
mám tam odtah VKO 105m3/h a moc netáhne když sem tam dal potrubí nebo se mě to zdá ale nějak moc to nefouká z něho jen takovej vánek fouká!!
a skříň je velká 55x55 a výška 147cm a to se mě zdá akorát na tu skříň.
ale přemýšlím nad silnějším odtahem tak nad TT RV125 280m3/h
kytky jsou tak cca 20cm ani ne nad výbojkou a sou v klidu fouká na vršky ventilátor klipsnovej takže si nestěžuji ale píšete tu že má být ve skříni max 30 stupňů tak nevím jestli se mám strachovat o kytky ale vypadaj luxusně :-)
ať to roste :-)))) tt rv125