Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
47.den.....kvitnuuuu a su zdrave a krasne, a stale sa tahaju do vysky...
...a teraz neviem ci som urobila dobre ze dalsiu varku som dala 2 semiacka na jeden kvetinac.....ale uz to necham tak, pretoze presadzat ich znamena stratu .....
Pandora.......63 cm
Pandora.......68 cm
Vertigo.........52 cm
Automaria ll......62 cm
mrzacik AM ll.....53 cm.......
69. den kvetu....pocasie je na prd...stale zamracene...
dievcata su krasne a kvitnu...ale za 10 dni ma byt kosa, a moja jedna Pandora kvitne velmi pomaly...nechapem ...vobec neviem co jej je...vsetko robim rovnako zo vsetkymi rastlinkami, a ona vyzera ako keby stale rastla...ak niekto vie co sa deje, prosim o info....
tu su dve fotky na porovnanie...dve pandoty...jedna je v normalnom kvete, a ta druha je len na zaciatku kvetu...
vie mi niekto povedat co sa to robi s jednou Pandorou ? ...voooobec sa mi nezda...a ma vsetko ako ta druha....(skoro ako s detmi...hahaha...)
ale kvitne velmi pomaly...ta druha ma uz pekne kvety, a tato neviem neviem...nezda sa mi ze o 10 dni by mala prist kosa.....ak niekto pokomentuje, budem vdacna....
a znova som sa pokusila pridat fotky...a ono to nejde.....
vie niekto preco sa nedaju vlozit fotky...vsetko to funguje, ale ked to posielam do galerie....ukaze sa mi ze sa to neda urobit.....nevieeeeem....pomoc......
takze som nejako obabrala system a fotky som vlozila.....
na prvej fotke je cela smecka....
v popredi je Pandora
v strede Vertigo...najmensie, ale vyzera najkrajsie....
a v pozadi AMaria......
na dalsich 2 fotkach je Pandora ktora kvitne normal
a posledna je ta co sa tvari ze nie je AF...kvitne, ale akosi divne a cela rastlina je cudna.....
ahoj vsetci.....pocasie je hrozne...je vlhko a teplo.....moje dievcata potrebuju slniecko...aspon posledny tyzden....
ale su nadherne...vonaju silno ovocne.....listy uz zltnu, jasny znak ze rastlina konci....ale trichomy su stale biele.....este aspon tyzden....
Původní příspěvek od lubik07 .....listy uz zltnu, jasny znak ze rastlina konci....ale trichomy su stale biele.....este aspon tyzden....
Ahoj Lubiku,
to že listy strácejí barvu je dáno tím, že spotřebovaly všechny dusíkaté živiny z půdy...
K tomutu jevu většinou dochází opravdu v závěrečné fázi qvětu, ale NENÍ to známka zralosti, či připravenosti k harvestu
každopádně už bych je rozhodně nehnujil, aby se to negativně neprojevilo na chuti.