Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fanta pust na ne otocnej vetrak. Stonek potrebuje zesilit a pokud na ne nebudes foukat tak ten stonek nikdy nebude silnej.Jak se stonek trese tak taky hrubne...Ale to si mnel udelat hned od zacatku;;
Ahoj, teď nechápu co to souvisí s těma listama :-D pokud myslíš, to jak lehly, tak to už je v pohodě, byl to asi ško, jak šli ze skříňě ven, ale už stojí bez problému a otočný větrák tam měli :-D A co ty lístky?
Projdi si zaklady pěstování a to nejlépe v celém FAQu.
Dejt ti tím chtěl říct, že máš strašně slabý stonek. Pokud je máš už nonstop venku, tak někde je dej do prostoru at na ně fouká ( Ofuk = silnější stonek = více udrží a bude hrubější = nezlomí se ti )
Ahoj, tak po delší době potřebuji rady. Nevím, jestli jen zbytečně panikařím nebo co, ale začali se mi na kytkách objevovat koule a možná i pestíky, ale zdá se mi, že je to moc brozo, proto vás prosím, jestli by jste mi k tomu něco řekli :-D
z fotek nic moc nepoznám.. 1 a 2 jsou rozostrene a 3 a 4 by mohl byt hermáč, ale taky by to chtělo lepší fotky a ještě tak týden času ať se to když tak pořádně projeví...