Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím.
Foto jak vyzerá noname a tie 2 malé doma.Žiadna velká zmena,chystam sa ich presadiť už konečne.
Na poli som nebol asi týždeň.Včera som sa tam chystal aj pofotiť,ale začalo pršať takže nebolo tam nutné ísť.
Behom týždňa(streda,štvrtok) snáď fotky z pola
Inak už sú tie značkové v zemi,vytrhnutý zatial jeden samec NN (mlieko bolo mrte dobré ) a 2 nonames samice. Tak zatial.. a nech to kvitne
Tak zo 6 raslín mi ostalo dva Nonames.. tá najvačsia rastlina a tá testovacia sú samice(tá velká bude do mesiaca zrelá) ...a jeden WRxB,ktorý neukázal ešte ani pohlavie.
Ostatné sú samci.Aj noname ktorý mám doma.
Tie 2 prťavé skoro vobec nerastú ,takže z toho bude tiež velká p...
Takže tento rok toho tiež moc nebude
AspoŇ že zajtra umňa mlieková žúrka
peace
edit: nehnojil som ani na rast a nebudem už ani na kvet,nehám to pekne na prírodu
fotené dnes moje "košťata"...
1.foto - NN/má fakt krásne krištále a neuveritelne vonia))
2.foto - NN makro s telefonom
3.foto - z vrchu
4.foto - NN/testovací ,zatial vobec nenakvitá,ale podarilo sa fim
5.foto - buď WRxB alebo MJxS ,pri presadzovaní sa mi to zmiešalo/začína kvitnúť
Nebude z toho G tak jak som chcel, ale radosť z kvetiniek je velká
Budúci rok sa polepším
Zdarec máš to pěkný, jen bych zkoušel do budoucna experimentovat aby si to měl košatější. minimálně zaštípávat nebo lámat či ohýbat. kytky to vydrží je to v podstatě plevel moc dobrý plevel vůbec nej sou řízky nízký vzrůst a větvení od země.... kdyžtak PM a já to smáznu ať neposírám vlákno
Zdravím. Mal som na tento rok dosť veľké plány ,ale ako vždy som začal hľadať pole, nosiť zeminu a podobné sračky okolo toho dosť neskoro.A som nato ešte aj sám a nemám káru,čo sa do jari snáď zmení
Takže som od toho nemohol očakávať nejaké veľké zázraky.
Budúci rok plánujem kúpiť semená F1 feminizované či jak sa to píše ...
A hlavne začať s prípravou asi už aj cez zimu nech to je konečne poriadny grow
Odrezky v mojej blízkosti zohnať veľmi ťažko a poštou sa to bojím kupovať.
JO JO TO ZNÁM LÍTAT PO POLI S PYTLEM ZEMINY , RÝČEM.... NENÍ TO Žádná sranda, vypotíš hektolitry potu ( to asi každý grower moc moc dobře ví) a bez auta taky žádný med.... to všecko přijde základem je kvalitní zemina....
co se týče seeds tak bych ti doporučil tyto http://www.mazar.cz/cs/katalog/332-pyramid-seeds/
. velká výhoda že se dají koupit po 1 ks. já letos jedu Anesthesii, kamarád má Wembley a shark.....
a zatím spokojenost největší....
ať se daří
...sušíme (inak je to oprcané a otec je naskor White rhino x Belladona)
Takže kto by chcel vymenit NN x White rhino x Belladona za niečo iné ..tak PM ..
Inak vysušil som jednou metódou rýchlosušenia pár šišiek a musím povedať,že je to celkom kvalitka ...tak zatím
... no a ešte tam ostal ten "testovací" NN ktorý ešte len začal kvitnúť ...
foto č.1
... a White rhino x Belladona ktorému ostávjú cca 2 týždne
je síce menšia ,ale tie šišky sú brutálne obsipané
... na to sa teším najviac