Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Do měsíce budu mít několik samců Magnum kdo byl měl zájem ..mám sice i pyl ale pro vlastní potřebu případně kdyby někdo dal slušnou nabídku odsypu něco málo..
pyl z automatu mam akorat "neznackovy" (pochybneho puvodu), ted jsem sazel prvni semena mnou opylenych feminizovanych automatu, tak jsem zvedavej co z toho vyleze.
Culis lidi měl bych samce Demona od Top Tao kdyby ňekdo měl zájem o pyl. Tak do 2 týdnu budou i semena SYRUP SYRUP budba seeds a SYRUP DEMON budha-top tao rád vymenim zš neco barevného samo AUTOMAT A REGULAR!
Nikdy nelituji toho co jsem udělal! Lituji
toho co jsem nestihl udělat
zdarec zhanam pel na opelenie purlpe kush,white dwarf , a vlasteneho krosu af cheesryder *deimos,chr*wembly,chr*magnum, za pel ponukam semena z opelu alebo dohoda ,, piste pm za ochotu vopred dakujem