Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já mam od nich Black Dominu,Jacka Herera a AK47-NL pestuji venku a vypada to,že BD a AK47-NL budu sklizet tak k 10.řijnu a JH to vydim az tak koncem řijna teda jestli dojde :-(
Dneska jsem sklidil jednu ze 3 GWS od fair seeds celou dobu to rostlo v kompostu .. žádné hnojivo na růst... Hnojeno jen na květ (plagronem) za ty peníze myslím že dobrá volba kytka krásně košatá.. Palice tvrdé jako beton přidávám foto vršku
Zdravím
Dneska sem sklízel black dominu ještě to tak týden dva chtělo,ale plíseň je plíseň.Mělo to dozrát v půlce září proto sem to bral,tak nevím.A co vy jak vám to od nich dozrává???
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Od Fair mi zatim dozrava Jach Herer, Black Domina, GWS ... jedine GWS ve skleniku uz je sekle ... Ak47/NL taky dozrava a to uz mely byt dano hotovy ale sou to super kytky viz theard..
momentálne šlapem 5x AK47xNL, kytky sú krásne, pravidelné, indikovitého razenia, tak som zvedavý, až ich prepnem, jak to bude vypadať
čekujte 3rd Round v podpise pre detailnejšie info.
Inak z 1. indooru sklizen Jack Herrer a White Widow:
Herrer - krásna, korenistá voňa a chuť, stavy skvelé, hodne sativové, štruktúra a výnos ovplyvnená mojou neschopnosťou v tej dobe.
WW - kedže som o WW nič nevedel, hnojil som ju rovnako, ako Jacka, takže príšerne prehnojená, čo sa podpísalo na výslednej chuti. Inak stavy luxus, indikové kladivo, do gauča a PS3 k tomu.
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
Ahoj. Přemýšlím, že si odpěstuju venku nějaké odrůdy právě od fair seeds, jenom jsem si všiml, že většinou dozrávají kolem půlky října. Není to moc pozdě ? Stihlo vám všechno dozrát ? Nepěstuju v žádném skleníku, všechno pod širým nebem. Kdyžtak do odpovědí napište, co jste pěstovali za odrudu, abych věděl, co za odrudy mám vybírat. Díky.
to ar45az : ty si měl i GWS, že ? Neporovnal bys GWS a White Russian ? Pořád se nemužu rozhodnout, chtěl bych tenhle rok nějakou chuťovku za tyhle penízky (to zní divně, ale rád bych to nejlepší).
U white Russian mě mateto, že píšou, že dozrává na konci října. Bojím se, aby to nebylo moc pozdě.
dotaz sice nebyl na mě ale měl jsem oba modely víc se mi zamlouvala jednoznačně white russia kup a nebudeš litovat bohužel moje vyhulená hlava si už nepamatuje přesný datum sklizně ale bylo horko a stříhal jsem to na 2x asi 6 hodin plesnivý to ani zdaleka nebylo a oba modely dozrály zhruba stejně... jinal tenhle rok pojedu od fair seeds white russia 10 kusů GWS 5 kusů CHeese 5 kusů dieselxorange 5kusů Jack herrer 5kusů black domina 5kusů ...
Původní příspěvek od thory to ar45az : ty si měl i GWS, že ? Neporovnal bys GWS a White Russian ? Pořád se nemužu rozhodnout, chtěl bych tenhle rok nějakou chuťovku za tyhle penízky (to zní divně, ale rád bych to nejlepší).
U white Russian mě mateto, že píšou, že dozrává na konci října. Bojím se, aby to nebylo moc pozdě.
TAk WR dozrala o kusek pozdejic dejme tomu cca tydne max 10/12 dnu nez GWS ale zato WR mela vice aroma a high, ale GWS byla taky strela ted sem nahodil foto a report se mrkni a porovnej sam jak usoudis a byt tebou tak za ty prachy coz je 6kil poridis 5fem GWS a 5fem WR sice fair seeds ale vidis co mi dozralo a je to opravdu vynikajici!!!!!!!
Nevim zda sem narazil na dobre seminka, ale rozhodne to za pokus stalo nic sem od toho necekal a vyrovnalo se to rezum znamych bank a genetik !! ale jen pro OUT , ve skrini by to bylo asi horsi
Tak je to na tobe doporucuju OBOJI.
A Jack Herer dozraval brzy a ma neskutecnou ovocnou vuni a to i chut !!! to sem jeste nikdy nezazil totali libovka na brko zadny stoned a nadherna chut i vune