Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Asi tě sklamu - ph zálivky 6,0 a ph výtoku 6,2 ... takže asi poničené kořeny od chvosťáků ... jinak je zvláští že když jsem udělal 4 řezy na venek tak sice se chytli všechny ,ale všem opadly 2-3 listy v průběhu kořenění na úplně tu samou věc ... stimulax,voda ph 5,7 ...
Ledaže by mi Ph meter měřil na hovno ... mám základní Miluwakee nebo jak ..
Edit : odrůda je white windows od kámoše , ale klony co jsem měl od Kozzyho to dělali taky a od Hlavy po 14 dnech od zasazení taky ... asi se ty svině rozlezly ...
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Chlapi,takže ohledně Mospilanu 20 SP.Našel jsem návod ve kterém stoji že chmel má OL 42 dní a říkám to proto ,že chmel je čeleď konopovita stejně jako konopí.Jak je to tedy s ochrannou lhůtou u konopí??
Dával jsem 30. a 35. den květů zalivkou Pytlík na 10 l no a kdy mam tedy sklízet??mam 50den a ideál je 60 to seknout.Jenže nerad bych z toho byl otravenej.
Poraďte prosím zkušení pěstitele jak pokračovat dál?? Popř. co je ten Acitamipryd zač.Nejlépe osobní zkušenost.
Děkuji, jo a ať to roste v novém roce :-)
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Pánové, chvostoskoci jsou nejenže neškodní, ale velice užiteční. To, že Vás opticky obtěžují je možné, občasné proschnutí substrátu pomůže, ale používat proti nim chemky je zcela zbytečné.
chtel bych se zeptat jak to resite kytky zatim rostou v pohode ale bojim se jich protoze kdyz je zaliju tak se mi tam objevi kupa malych bilych potvor. staci kdyz jim budu davat nejake zelene zbytky?napr stare listy nebo travu aby misto korenu zraly ty zbytky?
Původní příspěvek od Hunne chtel bych se zeptat jak to resite kytky zatim rostou v pohode ale bojim se jich protoze kdyz je zaliju tak se mi tam objevi kupa malych bilych potvor. staci kdyz jim budu davat nejake zelene zbytky?napr stare listy nebo travu aby misto korenu zraly ty zbytky?