Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Protože mi větrotvorné ventilátory zdvíhali dolú pověšenou fólii musel jsem dodat hrazení. A v jednoduchosti je síla, tak jsem zahnul hřebíky, lemovací lištu polepil páskou a nakrátil na délku boxu.. výsledek je na fotkách
A tohle je moje sedátko na kterém si hovím když pečuju o slečinky
Ty dveře jsou samo děláný na míru a v horní části jsou vidět zaprášený kola v místě kde jsou přisávací prúduchy. Nasávám přes netkanou černou textilii a je teda vidět kolik prachu propadá tou škvírou kolem dveří v podlaze. Textilii pak čistím vysavačem.
Panorámata
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Na mém fotoaparátu je možnost automatického nastavení vyvážení bíle barvy při osvětlení s rúznou teplotou chromatičnosti, při tom nastavování je třeba bílá plocha a tu mi nahradil na snímku bílý papír. Ty namodralé fotky v předchozím příspěvku jsou právě výsledkem jedné z přednastavených korekcí. Nyní jsem nechal foťák nastavit podle té bílé A4ky a výsledek vidíte.
All.
Alejka.
Kveteme.
Makro nákvětu.
citace:
Hoj Bezduchu,
musíš jím ještě topit?
Popopřípadě kolik hodin denně a jaké intervaly atd. ?
PS: neviděl jsem nikde pacháč, to musí být po baráku docela smrádek, ne?
Ahoj Rasta_pasto bohužel jim ještě přitápím, ale už mám termostat jen na 1/3 výkonu. Zkoušel jsem to vypnout a měli jsme 13°C v noci. Bída. Topení se zapíná vždy na celou noc a vypíná ho pouze termostat. Teď je nalítáno 516kWh. GE index bude mizernej Topit přestanu až bude venku přes den tak těch 18°C pak otevřu přítah vzduchu zvenku a to už se bude nasávat teplej vzdoušek..
A pacháč nemám, odtah ze sklepa je vyvedenej do zadní uličky za barák tak to moc neřeším. Lidi tam téměř nechodí.. cca 5 deně
editnuto:
Opět zalito, každé slečně po 1 litru.
FM 1ml/l
AaM 1ml/l
G 1ml/l
B 3ml/l
TM 1ml/l
pH 5,9 výtok nevyteklo nic...
a jedno foto, které mluví za vše
citace:
A co nás čeká v dalším kole?? Selekce Super Silver Haze. Zatím probíhá příprava matkárny s výbojkou 250W Sunmaster MH - Cool Deluxe. A samotná selekce nás čeká v threadu http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=961073 i s anketou pro jednotlivá phena.
Nu máme se na co těšit.. Automaty od Dutch Passion pro potěchu oka do záhonku. A to poslední je 1 seeds Fruit Spirit Feminized od R.Q. Seeds. Ten zase pro potěchu čichových buněk. A asi přijde pod 400W až vyklidím samce od SSH.
Teď už to bude 400W + 250W ve sklípečku.. hmm.. masaka.
To sem zvědavej co mi bude matkárna dělat s celkovou vlhkostí. A je velmi pravděpodobné, že topení již nebude zapotřebí.
Editnuto.
citace:
Kamo jede to krásně,taky jsem měl řezy od Saiklona a naprostá spokojenost, jel jsem taky WR pod 400w a musím opravdu říct že to byla palba takže hodně štěstí!Budu sledovat!