Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od BloodyBeer nevi nekdo nahodou, jak dlouho ma Panacea rozsireny katalog ?? Ted jsem se dival na e-byliny.cz a maji zde mimojine Sweet mendoboga (je to to same jako SMBOG ??) a OG kush a jeste nejakou limit serii jedne sativy. Docela me dostalo, ze tyto seminka nema na svych strankach panacea, ale pouze tento shop ....
Jojojoj , sem říkal kupujte od výrobce a oni fakt toho ijťáka ješte nedohnali (nebyl to nahodou Deu ???) , protože stránky jsou fuč a semínka doprodávaj jen po shopech jinde ne , nějak nechápu , no to je jedno
¨
Jo Sweet mendobog , je SMBOG , dal ho i do FF ve vídni , no ale bohužel origo SMBOG byl jen klon dvě původni phena ješte mam nevim jak Dr. ale semínka musel z nečeho naprcat takže to uz nebude ten samej , neboť samec neexistoval . Asi tak ale tvrdit ze to je origho budou , protože vlastně je
citace:
Původní příspěvek od BloodyBeer
trochu to upresnim - nikdy jsem si nevsiml, ze by neco podobneho prodavali. I jejich katalog pise pouze modely pro rok 2010, tak jsem myslel, ze vydavaji treba novy katalog.
s tim doprodejem me to taky napadlo, ale nikde jsem si podobnych strainu nevsimnul, az ted ...
Jojo , sory reagoval sem asi na něco jineho ,
citace:
Původní příspěvek od spartakuss ola včera sem vedl podobnou diskuzi s člověkem na kterého je uveden kontakt na jejich webu..
někde se jim pré zatoulal ajťák kterej měl tvořit asi e-shop a podobny věci, takže sou na mrtvym bodě se svyma stránkama..borec s kterym sem mluvil mi na otázku "zda-li je to opravdu bog" řekl "že určitě je " a že si ho mám vodebrat s ebylin..
příde mi že jim asi ani nendó číst maily bo sem jim už jich pár poslal..kua sem se rozepsal
edit : děkuji hlavovi za negat šront ale opravdu sem se nedopátral čeho sem chtěl promiň Hlavo :P
JO v poho , k tomu původu BOGa sem se vyjadřil výše , k tomu ijťákovi taky , jinak jestli to naprcali z SMBOG tak si to klidně kup to bude dobŕa genetika , můžu jen doporučit jako mnoho spokojenych growerů zde kterí ode mě měli SMBOGa , dal sem ti negativní to bylo nějaky nehledáni nebo co
Původní příspěvek od krisa.lc Pestovali ste / pestujete nieco od nich vonka? Vyzeraju na serioznu banku, ale na nete som nasiel strasne malo info. Zaujimaju ma hlavne ich early modely vhodne pre nase podmienky ako Vltavín, Moonshine Geisha a hlavne Bohemian Gold. Ak ma niekto skusenosti, prosim napiste tu abo pm..
No měl bych mit venku ten Medical Star , už to slušně kvete přes 14dni , uvidíme co z toho bude , čau Hlava
Hodně se mi líbí genetika Moonshine Geisha:
70% sativa / 30% indica
Náš outdoorový sativa favorit!!! Obsahuje geny našich nejlepších sativ a nabízí tak možnost vypěstovat mimořádně kvalitní a povzbuzující venkovní produkt v podmínkách České / Slovenské republiky. Rostliny mají příjemnou chuť a vůni typickou pro HAZE, díky podílu indica genetiky však tvoří kompaktní květenství s dominantními vrcholky a sladší vúní. Kvete od půlky července do půlky září a za správnou péči se odvděčí produktem s vysoce nadprůměrnou chutí i kvalitou!
Zní to fakt hezky a moc rád bych podpořil české šlechtitele, ale to info mi příjde velice nedostatečný. Tak už přeci jen jestli je tam použitá Haze či jiná sativa, tak jak je možný, že to začíná kvést v půlce července? Musí to bejt semiautoflower, či něco nana způsob super autos. Tzn. neni možný to zamatkovat, to si myslim, že by tam mělo bejt napsáno...
Stejnak to asi zksuim, když bude místo!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Zdarec panove.....Mam dotaz na Sweet Mendobog. Muzu mit rezy ale tuhle genetiku vubec neznam. Doporucil by ji nekdo? Pestoval ji uz nekdo? Za informace predem dekuji. Rasty
Původní příspěvek od rasty Zdarec panove.....Mam dotaz na Sweet Mendobog. Muzu mit rezy ale tuhle genetiku vubec neznam. Doporucil by ji nekdo? Pestoval ji uz nekdo? Za informace predem dekuji. Rasty
Trošku pohľadaj, zadaj SMBOG. Inak doporučujem, mal som viackrát. Pozri tu alebo tu
Časlove: mě se zas nějak zalíbil Bohemian Gold,otázkou je jestli to má cenu zkoušet
70% indica / 30% sativa
Outdoor odrůda vyvinutá pro klimatické prostředí České / Slovenské rep.
Semi – autoflowering genetika zaručuje ranné nakvétání při cca 16ti hodinách světla. V domácích podmínkách tedy kvete přibližně od poloviny července a plné zralosti dosahuje počátkem září. Květenství je kompaktní s množstvím pryskyřice, chuť výsledného produktu je ovocná s borůvkovým nádechem. Náš venkovní indica favorit!!!
Bohemian Gold a Vltavín zněj možná až podezřele moc dobře, ale právě proto bych je taky rád vyzkoušel. Tuším, že Hlava psala, že řezy Vltavínu bude na jaře mít. Nechce někde vyselektit to Zlato pod 24/0?
Bohemian Gold mají ve Vídni už sem viděl nějaký fotky na icmagu a hanfburk.de, nevypadá to vůbec špatně asi mají nějaký pheno co neni semi auto! Vltavín a moonshine Geisha taky nebudou k zahození, vážně přemejšlim že do nich na jaře pudu!