Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Předem díky za tipy všem zúčastněným a taky sory, nějak nebylll včera čas…
NO, aby to bylo spravedlivé, jak jsem před týdnem informoval, počítají se tipy pouze do 17.3.2011 čas 00:00h. Tak jsem to určil a co je psáno…víme všichni
Tímto bohužel ttipy od::::Hy3nA:::::a:::::jebutinajmeno:::::neplatí, sry kolegové, ale upřímě bych byl rád kdyby jste se trefily
:::::::takže:::::::výhru v podobě K+ za nejbližší tip::::::získává:::::::::::: :::člen:::::ghost83:::::který tipnul 247g ::::velmi těsně byl člen Power, tímto blahopřeji
A Tedy, výsledná váha:::::::::k mému překvapení 269g::::::::::doufal jsem v 200, ale toto jsem sám nečekal…
Sušení probíhalo necelé 3týdny, 5dnů vyseli celé-bez kořenů a větších listů , pak jsem ostříhal všechny menší lístečky kolem palic (na hash) a nechal stále celé ještě 7dnů ( časovaný odtah-postupné snižování vlhkosti ). Poté jsem zahájil porcování na výslednou podobu a vše přesunul do uzavíratelných sklenic . A začal jsem zavařovat neboli: 10dnů jsem vyndával, chvilku sušil a zpět dával do sklenic a pořád a pořád dokola, ale myslím, že se vyplatilo curing to není, ale palice byly plné, tvrdé a krásně osypané chuť vynikající, nasládle citrusová, jemná ke konci sílící - do plic nekopající zato do hlavy mohutně nakopávající spokojenost
Vážení kolegové a kolegině, děkuji všem za káčka a doufám, že snad i tento seriál byl v něčem inspirací a přeji všem pouze a jen úspěchy ať to pořádně šlape
A mějte na paměti, že vždy to jde udělat líp! To platí pro cokoli
Tudle jsem navštívil známého a nařezal si pár kousků z jeho WR taky z řezů…Chtěl si vyzkoušet zakořenění řezanů za použití Stimulaxu III ( gelový ), který již delší dobu používám a to na všechny rostliny které jsem kdy zkoušel klonovat jako pokojovky, orchideje a i pár dřevin. A vcelku spokojenost, né vždy se mi to chytlo, ale to bylo spíše mnou a občas špatným materiálem.
Nicméně jsem si koupil i Stimulax I a řekl si, že je pro srandu porovnám a stalo se...
A nedalo mi, nepodělit se::::::
Pro tuto zkoušku jsem zvolil metodu řízkování podle Hlavy: https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=14384
Rozhodně nechci dělat reklamu, ale mohu potvrdit jako již mnoho členů, že to je SUPER a jednoduchá metoda v případě RW kostek::::díky Hlava
Takže SETUP:
Osvětlení na 20/4 a to::::zářivky 2x18w TL-D 865
+ HomeMade stínítko z pyramid. nerez plechu
Řezy::::::::::10x WhiteRussian v malé rw kostce
Dále::::::::::malý měkký pařník ( 30x50x17cm )
RW kostky ( 2,5x2,5x3cm - s upraveným pH na cca 5,7 )
Plast.plato na rw kostky
2x roztok s pH 5,7 ( první s troškou S-I a druhý s S-III )
Vše umístěno do malé dřevěné skříňky.
5 kousků šlo do S-I a 5 do S-III. Usazeno do předem upravené mírně vlhké rw kostky a nakonec , jemně zakápnuto připraveným roztokem malou stříkačkou.
Každý den jsem je pouze jednou kontroloval-vyvětral a cca co druhý den, to lehké zavlažení pomocí opět malé stříkačky…nic víc.
...Ale, jednou a to čtvrtý-skoro až pátý den jsem je kontroloval hodně pozdě a kostky byly vcelku dosti vyschlé, ty se po zakapání přímo nafukovaly
Šestý den byly kostky vlhké, atak jsem jen zlehka vyvětral…
Sedmý den při běžné kontrole jsem se nestačil divit…všech 5klonů za použití Stimulaxu I takhle zakořenily!!!