Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Heleď, vadí nějak matce pobyt venku? Mám rostlinu Jacka Herrera a je vypěstovaná ze semínka, na skříň byla sázená dýl a tak trochu zakrslá, takže jsem ji prd ven a rozhod jsem se z ní udělat matku. Chytla teď dobrou barvu (fialovo-červený vršky) a myslim, že jí až zas tolik vadit nebude, ale radši se ptám.
Archibald:
To zní jako solárko (nebo né?), no jedno z těch dvou (asi UVb)se používá na zvýšení produkce pryskyřice a provoz toho záření by mělo být jen několik minut denně, ale zase jeho jen 4%, co dělá UVa nevim, ale teplota 6500°C je paráda, takže shrnu-li to nevim, ale vim, že se o tom tady debatovalo (co se pryskyřice týče) a byly tam určitě i negativní důsledky dlouhodobého osvícení
Phyrius:
No vadit jí to nevadí, ale vadit to možná bude tobě, protože na slunečnim světle bude dělat mnohem větší mezery mezi patrama=>celkem vysoká matka=>což je celkem negativní jev, ale matce to vadit nebude
O.K. rozumim, takže snad bude lepší dělat řízky z týhle a pořídit si matku z první generace klonů...??? To by nemělo vadit, když je tahle ze semínka. Jinak vlastně teprve zkoumám, jestli to je vůbec samice. Kdyby to byl samec, tak by mě to asi docela nas*alo, páč to bylo peklo vůbec nechat naklíčit.
Ja to poznam az v malich palickach protoze samci maji hned kvety az budes rizkovat tak se na tu spicku poradne podivej jastli tam uvidis takovy mali kulicky u listku tak je to samec a kdyz vetsina listku bude soustredena do stredu tak je mozny ze je to samicka ale 100pro se to pozna az pri vetsim kvetu kdyz je to mali tak mam taky problemy to poznat
je to tu sice nekde napsany, ale asi jsem to prehlid. Pozivate nekdo u matek techniku FIM zastrihovani? Jak jste s tim spokojeni? Ma to u matky smysl, nebo to za ten rustovej sok nestoji??