Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kup obyčejný klipsňák.. Dá se sehnat skoro v každé elektře, i když teďka v zimě je docela problém, ale nechá se to .. Bude tě stát do 300,- v Hornbachu ho teďka měli za 225,-.. Pak bych sehnal nějaký PC větráčky, klidně to můžou být i malé 9x9cm, ale aspoň trochu tam bude proudit vzduch..
Já to řešil starou nabiječkou na mobil,dočetl sem se to zde na GW,na ni mám menší větráček na odtah a na ten větší mám trafo od switche na net na kompl,za ním je v boxu díra a faká to jako přítah a ofik zároveň
tož tak to mám http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=411765 a vzduch mě tam léce dost myslím
spravil som novu skrinu v izbe tam je teplejsie mozem tam dat aj tie vetraky.....obklad som vyriesil bielim kancelarskym papierom je to dobre riesenie ? spravil som dve jednu ma kamarat jednu ja ta matkaren ju u kamarata tam su tie male rastliny na 16/8 a umna su tie velke na 12/12 fotky oboch boxov dodam zajtra okolo 15:00 pěstu zdar
Papír může navlhnout, takže to moc dobrý řešení není. Nespěchej na pěstování a předem si všechno dobře rozvrhni. Je lepší vyladit si pěstírnu a v ní pěstovat, než udělat si pěstírnu narychlo a jí pak dolazovat, aby se v ní vůbec pěstovat dalo.
no nevim... mě to připadá pořád jako o červené punčošce..
v kostce:
1. prostor 100x50cm je dobrý, ale je třeba tam svítit minimálně 2x125 usporka nebo alespon 1x220W plug'n'grow (pokud chceš jít do sodíku 250W by bylo ideal). Pokud bys chtěl rozjet tu ledničku, taky to není špatný nápad, ale připadá mi to zbytečné, když už sis udělal takovy pekny growbox.. stínítka si zavěs na nějaký řetěz, abys mohl regulovat výšku.. úsporka by měla být co nejblíže kytkám (tak 10-15cm) v případě sodíku pochopitelně o něco dále (tak 30cm)
2. vnitřek vylep fólií, jestli diamantovou nebo bílou už je celkem jedno, papír rozhodně ne.. mohl bys to vymalovat i bílou barvou, ale radši jdi do fólie..
3. genetika NoName je na otestování gut ale pokud tam už budeš mít nějaké normální světlo, příjde mi zbytečné svítit nějakému no-name zelí. Jestli si objednáš semínka, nebo si seženeš dobré řízky je celkem jedno.
4. kytky během růstové fáze vhodně zastříhávej a tvaruj, ať se ti větví a pokryjou rovnoměrně celou plochu skříně (pokud si uděláš síto a pojedeš SOG bude to ještě lepší) a včas je přepni na květ (v závislosti na genetice, každý strain po přepnutí na květ roste jinak) aby Ti kytky nepřerostly, byly by pak zbytečně vysoké, řídké a výnos by byl taky nic moc
5. na ofuk si kup ten větrák jak radí Charvik, ale v tak malé skřín není třeba žádný šílený fukéř, aby ti to ty kytky zbytečně neprasilo
6. na přítah a odtah použij větráky v závislosti na tom, jakou tam koupíš lampu.. pokud tam budeš mít úsporky , mohly by stačit 12cm PC větráčky (jeden na přítak a jeden jako odtah) adaptér z 230V na 12V koupíš za stovku v každém elektru a na zapojení není co skazit. POkud bys šel do toho 250W sodíku, byl by asi třeba už nějáký trošičku výkonější větrák...
ok diki...ja sa neponahlam ale mam uz neco vypestovane a kcem to dopestovat tak to nechcem nechat bez svetla aspo daco aby to lenb tak nestalo......pridavam tie fotky