Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rastie ti to do krásy, zaujímalo by ma, ako je na tom Deep Chunk ? Pokiaľ viem, v crossoch je to obvykle pekne dominatná mrška, alebo sa mýlim? Som zvedavý, ako sa s tým popasuje pán Chemdog.
rastie ti to do krásy, zaujímalo by ma, ako je na tom Deep Chunk ? Pokiaľ viem, v crossoch je to obvykle pekne dominatná mrška, alebo sa mýlim? Som zvedavý, ako sa s tým popasuje pán Chemdog.
Zatím!
Čus!
No Deep Chunkové jsou už nějakej ten pátek na kompostu... Neprošli šulínci, jeden samec a druhá prostě nic moc slečna.
Jedinej kros co mám s Deeep chunkem, 5 semen z loňska, řez od jednoho člena původem z Flowery fields Erdbeer právě prclej moc hezkym samcem D.Ch., takže se uvidí jak moc to bude znát...
Loni jsem měl jednu slečnu D.Ch. venku, květ nastoupil docela pozdě, ale zase krátkej, takže to nakonec docela dojelo, ale já sem to právě bral spíš na mix s něčim dřív dozrávajícím, tak se uvidí, třeba se letos něco najde!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Ták už sem posekal, zraní semen trvalo sakra dýl než jsem očekával... Kytky už jsem nefotil, v podstatě už nebylo moc co fotit.
Cca před tejdnem jsem vydloub 2 semena z Purpurea Ticinensis #1 a hned dal klíčit, jedno se chytlo, jedno to nedalo. Potřebujou si ještě trošku odpočinout.
Zatim si mrška lebedí s modely na indoor selekci pod 125w a jestli to nebude chlapec, tak poputuje ke kamarádce na zahradu, kde má možnost vyrůst do obludných rozměrů.
Další příspěvek asi až v létě až bude co hodnotit...
Tak jelikož lonskej testovací rok dopadl velice úspěšně (http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3), tak jsem se rozhodl v projektu pokračovat a letos udělat řádnější selekci a popřípadě další generaci.
Klíčit jsem dal 10.6., použil jsem jen ty semena co praskly do 48 hodin, což bylo 30 z 33.
2.7. šly všechny holky ven, do tý doby byly pod 250w MH.
Konečnou velikost odhaduju tak na 120-180cm, tak uvidíme!
Opravdu jsem hodně zvědavej jak velký budou rozdíly mezi jednotlivejma phenotypy, přece jen z 30 kytek už se dá něco vybrat!
2.7.
Ták kytky jedou docela slušně (většina cca 90cm), ale obávám se převahy samců. Našel jsem pouze 10 samic a zbytek bych tipnul spíš na chlapáky... Škoda, loni to bylo naopak!
Jinak mě docela překvapuje u všech kytek stejnej obrazec růstu, zrovna 2x vesele se to nevětví a hodně se podobaj tý nejlepší lonský. Celkově všechny rostou velice rychle oproti ostatním kytkám.
Tak kytky rostou jako z vody. Daly to všchny cca na 180cm za 36 dní venku. Oproti ostatním křížencům jsou 2x takový!
Bohůžel ale pouze 11 samic. Nařezal jsem i 3 nejlepší (nevitálnější a nejsmrdutější) samce z toho jeden vede jako favorit na příští generaci, po přejetí rukou po stonku se nám prsty slepily jako u stříhání!
Tak po skoro třech týdnech mě čekalo milé překvapení, všechny kytky mají přes 2,5m (2 měsíce růstu) a pomalu nakvétají! Miluju tohle místo!
Všichni samci zníčeni, zbývá 11 samic na selekci...
1. Celek před odsamčením. V pralese je postava měřící necelé dva metry.
2. Jedna z favoritů, zatim podle stavby...
Tak menší update! Už to začíná bejt zajmavý, ale ještě to chvilku chce!
Co se týče mých postřehů, tak zatim je tahle várka 11 slečen to nejuniformější co jsem kdy jel, divný...
Růst: Větvení a rychlost u všech skoro stejný. Pozoroval jsem malý odchylky. Mám jedno pheno co se větví o trochu líp než ostatní, ostatek téměř identickej.
Květ: Nástup květu u všech cca posledních 5 dní v srpnu. Naprosto hotový si myslim, že budou 3. tejden v říjnu. Květy zatim vypadají hodně podobně jako lonská testovací samice. Netvořej velkou listnatou kolu, ale menší, jakoby golfový míčky s menšim počtem listů v pálkách, za což jsme velice rád, jelikož se tak zmírní riziko plísně. Oproti ostatnim modelum mají na 20. den květu znatelně víc pryskyřice.
Zatim pohoda!
Jo ještě jsem zapomněl, dnes jsem provedl kontrolované opylení dvou samic, té nejlíp se větvící s většíma páličkama a nejsmrdutější! A jako samce jsem vybral zase dva, největšího a nejvitálnějšího a zase smradocha.