Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak výhonek přirostl....mazec.Plagron byl v plánu,ale celý box je nízkonákladový a se vším všudy(hnojky,světlo,seeds) to mám tak za 500kč tak už jsem na něj sral.Další kolo samozřejmě bude,vlastně i na out a win který teď docela fajn frčí..peču za oknem 10 rostlinek a jelikož je teď furt krásně tak to vypadá fajn.
To nám to ale pěkně začlo páteční ráno.Koukl jsem holkám pod sukně a všechny ukázaly ohanbí
Scrog už dávat nebudu páč tam je pěkný koberec i bez něho.Teď to teprve začne být zajímavé.
Dneska hned po ránu jsem dal kytky provětrat a nakrmil jsem je 4ml Ionicu na 1l vody.Celou dobu neřeším PH a zatím to vypadá v poho,jj to je ta horská voda bez sraček co tu mámVčera jsem byl pro trafo takže 5 pc věráků si frčí a ve skříni je teď megaprůvan...
Ale,začíná to mooc pěkně vonět,takže stavba pach.filtru na sebe nenechá dlouho čekat...
Kytky konečně přestaly růst,taky bylo na čase.Krmím je Ionicem v každé druhé zálivce 5ml/1L.
Docela překvapující je že jsou tam 3 druhy květenství.
Jeden druh už je pěkně obsypaný s malýma a tvrdýma paldama.
Druhý jsou velké a vytáhlé neobsypané paldy.
Třetí je něco mezi