Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vypada to dost slusne na usporku...jak jsou na tom palice?jsou prorostle?premyslim nad indoorem ikdyz mam radsi out,ale nechci zadnou sodikovku predradnik atd tak premyslim nad usporkou,takze az budes mit finish hod sem nejaky fotky at to poradne prozkoumam a hlavne napis jak to chutna
--SarumanCZ: šišky ešte nie sú prerastené a myslím že vzhľadom na genetiku (sativa) ani moc nebudú...ale tak ešte majú kopec času aby ukázali svoju silu...jasne na konci, ak to dobre dopadne bude kompletné zhrnutie.
Pomaly to rastie, myslím že som ešte nespomenul teplotu, (noc 16, deň 23-24) a vlhkosť (noc okolo 60% a deň 40-50%) ale to asi preto že v tomto smere zatiaľ žiadny problém.
Nazdar,
idem sa s Vami podeliť o nejaké foto a infošky čo nové v záhrade...
Dnes sa končí 6ty týždeň kvetu, takže vlastne už majú polovicu kvetovej fázy za sebou, skoro všetko je fajn, skoro preto že nejako moc žltnú listy aj keď prevažne spodné...
Mám dve teórie a to: málo dusíka, alebo vysoké Ph....myslíte že to môže byť jedna z nich?
Čaute,
po týždni sa hlásim...nechcelo sa mi fotiť a hádzať sem foto ale nakoľko sa končí siedmy týždeň, tak som sa premohol.
Fotky sú celkom na hovno(fotím mobilom SE k550i, 2mpix, autofocus, makro) inak doteraz foto si myslím celkom fajn, ale keď je málo svetla( ako pri dnešnom fotení) tak sú na prd..
Inak sa to pekne zväčšuje (kvety), dúfam že to v pohode dotiahnem do konca.
Zdravim, vypada to moc pekne! A mas u me K+, protoze jsi mi svym grower dopomohl v rozhodovani. Vypada to krasne a rad bych vedel, jestli muzu vazne ocekavat ty slibovane trippy stavy. Takze se vyser na masticky, dej si boucha a napis poznatky:-) Nez to objednam...
coolioo: dík za káčko, som rád že som ti pomohol a tiež som velmi spokojný že som si vybral amnesiu(mal som mať iný model). Ja moc nefajčím ale tak toto isto odskúšam (a partička skúsených degustátorov tiež) a ver že som najviac zvedavý na ten trip... Za cca 3 týždne to pokosím a dám vedieť...