Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Travojed: Kazdej ti napise ze to jde sehnat vsude, ale neni to zas tak pravda(jen pitomej talstar jde blbe sehnat a to sejm se vsude mozne i ptal), prolez standart shopy typu OBI, Hornbach, Baumax nebo nejake velke zahradnictvi, musim rici ze Vertimec ty mrchy zabiji. Cus
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
Původní příspěvek od Travojed Díky, objednal jsem si už ten Vertimec pak dokoupim talstar, jestli to bude tak bídne. A IPX, ten Exceptional nemusí mít šalvěj Já měl jednou taky takové rajčata, kukni se tady - http://travojed.rajce.idnes.cz/mnam_1.cervence_2010/ ty prvni dve fotky, pak ty kytky sli. ale nakonec měli male šišky(nebylo dlouho slunce na květ) viz. zde - http://travojed.rajce.idnes.cz/mnamka_konec_zari/
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
bych řekl, že to jedno, myslím, že tyto stránky jsou monitorovaný jako top, takže pokud dá někdo fotky na rajče, tak to je skoro stejný jako dát to sem. Ale to už je na jinej thread, takže se omlouvám za příspěvek, jen mi to nedalo ;-)
Á už v tom zase lítámééé, haťapaťa, od rána do nocííííííííí , uuuuuž nám není pomocííííí
Určitě Vermitec,1ml/1l vody a druhý den bylo po nich,jen mrtvolky se váleli po listech:-).Důležitý je zlejt jak zespoda tak zhora.V dalším kole se mi vrátili,1 postřik a kaput:-).A zatím mám klid.
Jo supre lidi, všichni tu doporučujete různý postřiky, vermitec,talstar,biool atd....všechno to jsou ale postčiky na listy, mnozí z vás jste se těch kurev třásněnek snažili zbavit právě postřikem. Někdo tu píše že pohodka ale že se mu pak zase vrátily...Jako jasně postřik zahubí ty kurvy co jsou na listech po případě ty co tam příjdou se nažrat a vysrat....Jenže ty kurvy žijou v HLIÍNĚ! Tak je jasný že tam pořád budou ne? Já s tím mám taky problém, včera jsem stříknul listy bioolem, dneska zatím vypadá že v poho, ale nikdo tu neporadí jak se těch mrdek zbavit definitivně i z hlíny....Ještě chvilku mi ty svině budou sosat listy a biool je nezabije, nebo alespoň nezbrzdí než sklidím, tak jim do hlíny naliu KARATE zeon, listy k tomu zestříkám a mělo by být po problému ne?? Co radí zkušení...?
Hele tak jsem trošku studoval, jak na ty kurvy v hlíně,a dočet jsem se že z hlíny je vyhubím tak že udělám silný tabákový vývar. Jak silný? A nemůže to ublížit rostlinám? Prosím o radu nějáké chytré hlavy