Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na rok 09 bych chtěl zkusit WW z řezů a early girl..jen bych se chtěl zeptat,máte s ní někdo zkušenosti??výnos-kvalita-velikost??už mám vybraný místečko mezi smrkama no jinak,můžete někdo něco od nirvany doporučit do outu?? dikes
SKORO vsetko zatial prispevky od clenov z roku pana 2008
mam pocit ze az na jar zistia ze tak skoro dopredu sa neoplati mlet hubou naprazdno,lebo realita bude ina a hlavne kruta
Zdar vsetkym no tak ja pojdem na jar moj prvy out asi zvolim foliak a do neho rezy White Rhino (od greenhouse seeds co.) s vlastnej matky dufam,ze sa bude darit
čus....
TAk já taky budu zkoušet teprve můj prní outdoor..
Chystám se vysadit:
10xWidow skunk
10xOrange Bud
15x No name
Chystám se to hodit do rákosí kde byl asi tak před 30 lety rybník a zasypali ho teď je tam vlastně jen rákos...Co myslíte o tomto místě?Bude tam dobrá hlína,dobrá vlhkost?Chystám se tam vysekat políčko asi 30*30 metrů...Myslím si že tam díky takovýhle díře půjde i pěkně světlo...Co vy na to?
A ještě akorát nevím jak nechat vyklíčit semínka...Zda by někdo nemohl poradit...Jestli to dát na den do vody a až budou klíčky tam do květináče a pak ven nebo jak?Díky za radu...
A to miesto neviem či tam nebude až príliš veľká vlchkosť a problémy z plesňou či už s plesňou v šiškách alebo s plesňou koreňovou ktorá by sa dala riešiť so Supresivitom ,ale tie šišky musíš pretrhávať takže o časť úrody dojdeš...
Původní příspěvek od ls2979 A ještě akorát nevím jak nechat vyklíčit semínka...Zda by někdo nemohl poradit...Jestli to dát na den do vody a až budou klíčky tam do květináče a pak ven nebo jak?Díky za radu...
Nad takovyma prispevkama mi zustava rozum stat.Cti FAQ!Abych nebyl uplne OT,tak na pristi sezonu zatim nic neplanuju-casu dost,ochutnam ruzny modely a pak se rozhodnu!