Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nevěřím na papeže a prezidenty ani na to že strážníci jsou lepší nad poberty tudíž muj zavěr je že by ti strážník nakopal do řitě že s nim vyjebáváš a pak by to vyhulil sám
lidi mám pro vás jedno poselství jak řekl Dr. Timothy Leary ZPOCHYBŇUJTE AUTORITY
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
zatim nic moc jediný že jsem zasadil dalšího klna do květníku a 2. kyti co mam už nějakou dobu se začala zelenat (po tom hroznym přehnojení předtim a skoro chcípnutí )
až budou výraznější změny tak sem dám foto
jo a ještě sem nechal zakořenit řízek máty
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
jinak ty dvě malí kyti jsou v hlíně od green label total mix
všechny kyti zalívám odstátou vodou a občas přihodim enzimy
kyti několikrát denně rosím
+ vždy když se začne stmívat zapnu 125w rust spektrum a zhasínám +- v 23:00
1. foto osvícení
2. foto šalvěky v květináčích tu největší a nejmenší si nechávám prostřední poputuje k jednomu z členu gr :-)
3. řezy
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
re : mathev5 no věnuju a pěkně mi pijou krev třeba ta malá je uplně ok bez jakýhokoliv hnědnutí konečku listu , ale ta větší i když je ve stejný hlíně tak jí krapek hnědnou Už aby přišlo jaro a pěkně začalo svítit to se jim dle meho nazoru podaří jnka
Tady sou nějaký new fotečky
1 celek po prave straně větší kyti a po straně levé kořenící řezy
2 řízeček s kořínky :-)
3 co se stane se zázvorem po 3 týdnech v hlíně
Jinak kdo má zájem o ten ŘÍZEK tak pište , ale pouze osobní předání v PRAZE a hlavně PM