Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Graetar: pekne. vyvolava to spoustu otazek. nejvic se mi paci ten prechod mezi schoulenym muzem a ptakem v oblacich...
jinak - in high - to byla asi ta druha pulka, ze?
bongo: S tou druhou půlkou jsi to trefil přesně . A smysl bobrázku... No, zamýšlel jsem to jako kontrast mezi ne zrovna bezstarostným životem člověka, který se choulí v ulici města, a volným letem orla, jenž ho z výšky pozoruje svým ostrým zrakem - je takříkajíc "nad věcí"...
I když tak jednoznačné to ve skutečnosti není, protože zvířátka tu s námi taky mají pěknou svízel...
to teda. pan tvorstva vykonava pozvolnou sebevrazdu.
Ja jsem treba v tom obrazku nasel cloveka v depresi, ktery - ubity zivotem mesta - odpociva na zemi a preje si byt v lese,
na kilometry daleko od hluku, s volnosti a svobodou ptaka.