Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v sobotu sem daval 5ml/1L alga bloomu + zaliti vodou jinak zalyvam tak jednou denne 250ml vody mysliste ze to je malo?? prehnojene to nemuze byt to by zloutly ty listy a oni jsou ohnute jen spicky a tez nvm cim by to mohlo bejt
tak pote co sem dal kytky o 15cm blize ke svetlu (250w)Flower spectre HPS tak se 65% listu narovnalo prolil sem kyti kazdou tak 400ml vody a necham do 10:00 na svetle pote nastane tma (12/12) a zitra nebo dnes vecer aplikuju postrik phytaminem 5ml/1L jinak alga bloomem sem hnojil v sobotu 5ml/1l dalsi jinak kyti uz vypadaji k svetu,nez je dam tmu prihodim foto
a takle vypada kyti celkove rikam vysktlo se to jen na jednom listuvetsim a ve spod na mensich malinkaty zluty flicky....a omlouvam se predem za tu kvalitu te 2 fotky s pestikem
nemerim,ale mam ten BEN TEST PUDNI "coz je asi na hov**" ale ten mi ukazuje neco okolo 6ph "odeberu hlinu dam tam 10kapek jednoho roztoku pak 10kapek druhyho roztoku promicham a pockam chvili a barvu s rovnam se stupnici" a vychazi okolo 6
ale dal sem jim zalivku 0,5l/2ml alga bloomu na noc tak uvidim vecer jak budou vypadat...ale rikam udelalo se mi to takle krute na jednom listu tak sel dolu a zacinaji se mi delat na mensich listech jakoby zluty povlaky "jak kdyby ty listy nekdo sypal zlutym jemnym praskem....