Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No nic orchestr se mi sice rozutekl asi za lepším, nicméně jsem založil malou kapelu o pár hráčích ŠAPŠA BAND a Ti jsou odhodláni dohrát písničky až do konce v noci u rodinného krbu.
Zdravím,díky za podporu a jedeme dááál Něco bylo shodou náhod zachráněno a to obě OB, jeden Mazar, SM a Sensi Star nu moc toho nebude,ale co se dá dělat. Holt se budou prostě uklízet od toho to v kýblech mám,že.
1) OB (1)
2) Mazar (9)
3) Mazar (9) květ
4) Sensi Star
5) Sensi Star Květ
... aby jsme to uvedli na pravou míru a někdo si nemyslel, že si děláme srandu tak tři kytky nepobrali asi byli vyrušeni a ty dvě OB jsme měli doma jelikož už mají pěkný pálky!!!! To ukončení jsem udělal z frustrace unáhleně ,ale pak jsem si řekl,že to s těma 7 statečnejma dodělám ty dvě jsou na druhý zahradě
Zdarec, vypadalo to tak krásně... Mě navštívili dvakrát a celá kytka nezmizela ani jedna, za to uštípali přes 50 nezralých vršků, udělal sem patřičný opatření, narval sem jim ještěp árkrát hnojky na růst a pak už jen květ, trochu poporostly, ale přišel sem víc jak o půlku.... Nejsem jedinej, komu by tady u nás ukradli kytky, kamoši mají pryč všechno, mě aspoň něco zůstalo, tak snad to v klidu dojede, ale čórky sou fakt schopný všeho a vlezou kamkoliv, zmrdi. Každýmu takovýmu kulku mezi oči.
HOla, hola pro změnu se hlásí šapšinka,
sluníčko nám přeje tak ty naše princezny každé ráno stěhujeme z tepla domova (prevence před nechtěnýma návštěva) na sluníčko na terásku.
Holkám se to líbí, pěkně si na podzimním sluníčku opalují blizny a ty hnědnou což je více jak příjemné.
Přidávám fotky naší skupinky
Foto 1 OB detail (1)
Foto 2 OB celá (1)
Foto 3 SM vypadá už docela pěkně jedna velká pálka na ní bude
Foto 4 Mazar celek (9)
Foto 5 Mazar detail (9)
Zdarec k příspěvku č.41 kouř je lehce nasládlý chuť zemitá a stav lehce stoned tedy jak pro koho . Zatím plíseň zvládají v pohodě jen OB (3) s ní mělo trošičku problém odnesl to jeden vrchol a jedna maličká palička naštěstí včas podchycená takže už brzy bude košt . Zatím se mějte fajn a Nazdar Mazar
Hoja hoja su jak bumerang a vracím se zpět . Kočeny začínaj finišovat hlavně OB (3) rozbalila svý vnady v celé své kráse a já ji zlehka počal proplachovat aby byla čistá jak Lance Armstrong u dopinkové kontroly . Zbytek holek má ještě nějakej život ještě před sebou odhaduju tak 14 dní až 3 neděle naší vrcholný péče.
Včera jsem šmiknul poslední dvě divy na odloučený zahradě zas bez foťáku nějak jsem tam jel ani to nebylo v plánu, trochu zas přezrály je to na pytla když je člobrda nemá u nozder Loučím se s growerským třikrát hurá mějte se jak chcete hlavně všeci dobře a ciao.
1) OB (1)
2) Mazar
3) Sensi Star
4) SM
5) OB (1)
P.S. Chlapi kua nelejte to pivo z okna a pište když tak do zelenejch polí a ne do bílejch děkuju
Hello Šapšinka udělala dnes trochu tuningu na OB (3) která se pomalu chystá do věčnejch hulišť, trichomy jsou vesměs vymalovaný okrovou barvičkou a my ji dáváme 5-6 den jen trochu zálivečky ph 6,5.
Malinko jsem zapracoval na zabezpečení a po plotě rozvěsil cedulky POZOR !! POD VYSOKÝM NAPĚTÍM 400 V už tento psychologický projekt funguje a zatím je zahrada bez návštěv kontrolováno pásem písku
Čus všem přicházím se svým občasníkem mám i nějaký novinky třeba to jak mi obrazila pěkně Mandala 1 (3) je to trochu možná nekrofilní já mám však radost poněvač jsem se na ni nejvíc těšil už od jara a zaplaťpánbůh se ji chce evidentně žít . Též se mi líbí Sensi Star, ikdyž bude prťavá,no hlavně že je mír ne? Každej nadává na letošek jak to stojí za starou bačkoru já si nestěžuju plísně se vyhejbaj paldy rostou jak z vody a hošani co kytky kradou se vytrestaj sami. Takže GL s posledním letošním sluníčkem a budu věřit tomu, že bude zase lépe mějte se fanfárově - ŠAPŠA
1) Mandala 1 (3)
2) Sensi Star
3) SS vymazlená palička
4) OB (1)
5) OB (1)