Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jinak ještě doplním. Včera jsem naposledy hnojil a už jedu jenom vodu, takže sklizeň by měla být tak za cca 14dní. Vytvoří se za tuto dobu po opilení nějaké ty semínka?
OK, nechám to být a uvídím jak to dopadne. Uvažuju, že bych to zkusil nechat opilit a vrchní palice sklidil dřív něž by se vytvořili semena. Ty spodní menší bych nechal dozrát a měl bych jak matroš tak i další semena.
Tak tu máme 55 den květu, tak posílám nějaký to foto, ještě pár dní a bude kosa, i když je pravda že už jsem jednu větev sklidil a z konzumoval. Musím říct, že je to síla spotřebováno již cca 10 špeků.
Tak včera jsem pokosil a nechal spodní malý paličky (už to šlo dost cítit, říkal soused ). Bylo by toho tak o 1/4 víc, ale jak jsem psal, nevydržel jsem a ozobával, navíc jsem jednu pěknou paldu dal kamošovy, za to že se mi o kiti postaral když jsem byl pryč. Nečekal jsem že z toho něco bude, ale je to dobrý hulení a do další sklizně určitě vydrží. Teď už jenom usušit. Jinak za oknem už rostou další dva řízečky a mám slíbenou další lampu 150W. Tak to zkusím znovu 70W růst a 150W květ.
ahoj mohlo to bit ešte kus na živu ja mam teraz super skunk v 70Dni kvetu a budem skušat ako to zhuluje a tiež dam dole sused vravel to isté K+ for you
Tak po delší době dávám foto z druhého kola. Svíceno pouze 70W sodík. Jinak holky moc nevyrostly a přeply se do květu. Takže foto je cca 30 den květu. Musím říct, že keříčky jsou sice malé, ale paličkamy obsypané. Doufám, že se ještě nafouknou. Jinak se mi na nich objevily svilušky, zatím s nimi nebojuji, tak snad to holky vydrží a něco z toho bude.