Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze prihazuju naky novy fota. ted nejaky info co jsem zmenil: koupil jsem hnojivo b-cuzz a uz po druhem zaliti bylo videt jak to kiti vyborne prospiva listy hned dostali o neco lepsi a zdravejsi barvu. A snizil jsem svetlo asi tak ze nejvyssi kyti je 12 cm od sodiku. tod ke zmenam.
a pridavam dalsi fotky , ktere jsou trochu starsi ,ale zdaji se mi zajimave. Tak tenhle samec se docela dobre vetvil a mel velice pekny listy a celkove to byla taky hezka kyticka a je i docela takova symetricka. Co myslite mohla by to byl nejaka dobra indica? Mam toho jeste hafo seminek. Fotku listu dodam.