Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze nejake obrazky kyticek...
Co myslite, ze je s tema listama? Delaji to jen ty rezy Shiva Shanti II - to co vyrostlo ze seminek (dva kousky) je hezky zelene, to same i ty dva pokusne rezy co se chytly - udajne AK47, ale cert vi co to ve skutecnosti je :-)
Jinak teplota den 27-29 vlhkost tak 50-60% (cekam na regulator na UFO)
Takze nejake obrazky kyticek... Je to 8 den rustu...
Co myslite, ze je s tema listama? Delaji to jen ty rezy Shiva Shanti II - to co vyrostlo ze seminek (dva kousky) je hezky zelene, to same i ty dva pokusne rezy co se chytly - udajne AK47, ale cert vi co to ve skutecnosti je :-)
Jinak teplota den 27-29 vlhkost tak 50-60% (cekam na regulator na UFO)
myslíš listy ty "šavle" ? občas mi to taky dělá, někde tady jsem četl že je to reakce na hnojivo, takže jestli je to sem tam tak bych to neřešil. Ohledně triákový regulace je tady taky spousta threadů.
Jasny, prave jsem cetl... S tim hnojivem, dal jsem zatim tak 70% davku maximalne... A o tom light mixu jsem se docetl, ze je predhnojeny tak na 14 dnu, tak ted to necham byt a zaleju jen vodou s upravenym PH. Uvidime co se stane pak... Nektery listecky se mi zdaji byt suche, sem tam se obevi na listku par hnedych tecek - kropim docela casto, snad to bude jen vypalene od kapek, nebo tak neco... Jinak koreny te Shivy uz vykoukavali prez drenazni dirky kvetniku, coz je podle me dobry, kdyz jsem to presadil tak pred trema dny...
Lampu jsem dal cca. 30-40cm nad vrcholky a trochu upravil box... Pouzil jsem zbylou regulaci na ofukovy vetracek, tak se tam maji zase o neco lepe, alespon to tak podle me vypada...
-10 DEN
-Teplota den : 26-29 / RH : 70-80%
-Teplota noc : 21-23 / RH : 70-80%
-Mirne zalito destovou vodou s upravenym PH 6
Myslite, ze ty kvetinace budou stacit? Maji myslim 5.5L
Pokusil jsem se zastrihnout FIM-em, ma to vypadat nejak jako na te posledni foto? Diky...
-Zalito destovou vodou s upravenym PH 6 + Amino Root + MR1 + CalGreen (cca. 70% DD) Kazda kytka dostala 700-800ml
Na povrch kvetniku nasypan Keramzit - delal se tam nejakej mech, tak at nema prisun svetla... Dve kyticky jsem musel vytahnout z boxu, nebot jsou jak destniky (to co mi vyrostlo z nejakych seminek) takze zbyly 2X AK-47 a 4X Shiva Shanti.
FIM se asi moc nepovedl, posudte sami... Jsem amater, tak do me :-) Zacina me to dost bavit, budu rad za nejake navrhy na vylepseni!
Ahoj, diky! Snazim se, at alespon neco na poprve sklidim :-)
Poradil mi to kamarad, delal se mi totiz na povrchu hliny nejak mech, nebo tak neco... Udajne to bylo kvuli tomu, ze tam pro nej byly dobre podminky, tak jsem tam nasypal Keramzit, aby to nemelo svetlo a fakt to pomohlo!