Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zalévám 0,5l/kytku zálivky. No a asi u 8 kytek když je zalévám, tak mi propustí veškerou zálivku do podtácku a minimum si nechají v květináči. Tyto kytky jsou pak suchý již za jeden den.
Zbylé kytky nepropusí skoro nic a nechají si většinu vody v květináči a vydrží s klidem vlhké tři dny.
Vzpoměl jsem si že když jsem kupoval hlínu, tak jsem koupil 75kg Plagron light mix a zbytek asi 50kg biobizz light mix.
No a vypadá to že ten biobizz je vzdušnější a proto veškerá voda protéká do podtácků a tím se taky rychleji vypaří.
Myslíte že je to možné? Máte s tím někdo zkušennosti?
JESTLI SI TO PORADNE PROMICHAL TAK BY TO MELO BEJT VSECHNO STEJNY NE??ME SE SPIS STAVA ZE KYTKY CO MAM V BOXU VE PROSTRED POD SVETLEM VYSCHNOU VETSINOU DRIV NEZ TY CO SOU PO OBVODU.PROTO JE OBCAS PREHAZUJU A OTACIM Z RUZNEJCH STRAN...JINAK TO MAS PEKNE ROZJETY,BUDU TE SLEDOVAT,,PESTU ZDAR...
Dvanáctý den v květu. Holkám se zatím daří. Zalévám stále 500ml vody / kytka + 2,5ml/1l terra grow + 2,5ml/1l terra bloom.
Trochu bojuji s vlhkostí v místnosti a tím pádem i v boxu. V místnosti mám 60% vlhkost a to mám pořád otevřené okna, takže je dobře větraná. V boxu pak mám vlhkost mezi 60% až 100% vlhkosti :-(
vynahradit aspon poradnym ofoukavanim..zatim to neni dramaticky, jak zmohutni sisky, bude hur..snad nam maticka priroda prestane neutale chcat na hlavy a vlhko spadne
Cago, tak jsem nechal běžet odtah a přítah nonstop a pohybuju se s vlhkostí kolem 60%. Už aby bylo pěkně venku aby to ještě kleslo. Taky přeju hodně štěstí