Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v noci jsme meli prave vysokou vlhkost, protoze jsme neodvetravali..priste rozhodne napravim odesli mi jedny hodiny tak jsem to nemel jak pozapojit a byl jsem linej kupit nove
Na odtah spínačky nepotřebuješ,dej je natvrdo do zásuvky at jede nonstop+alespon jednu klipsnu na kvetu at taky valí nonstop.
Nás převelice potěšili i když jsme měli v poslední fázi problémy s plísní palic a se svi(ň)luškami, které nakonec kytky upe vyřídily... odjeli jsme na týden pryč a svilušky si stihly založit takovou armadu, že sem čuměl jak pítcha z tepláků!!
Na květu už jsem nechtěl používat chemku, tak jen dostavali sadu tlakovým rozprašovačem, ale s tím si sviňuše nerobili problém.
Hlavní je ale konečná spokojenost a ta je -==´
Kdo sledoval tenhle thread díky a zase příště u dalšího kola, které snad vypukne brzy.
maj te sa, tak ako chcete