Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
55den květu
podruhé jsem to prolil RIPENEM, tak uvidíme..teď už jen dvakrát voda a asi to seknu..
tady jsou nějaké fotky, tak mrkněte a poraďte , kdy to sklidit ;-)
díky Wekos
56.den květu
toš přikládám další fota
jinak půda je stále ještě vlhká...
teplota nějakých 28-29 stupnů
vlhkost kolem 30%
odtah jede furt..přítahy se zapínají taky skoro furt..
na fotce je jedna, co se mi líbila už od začátku..
je dost rozvětvená..na ní jsem se učil zastřihávat a takhle to dopadlo ;-)
tak jsem dnes naříznul pár větviček a jednu nalomil, tak uvidíme, jestli to bude mít nějaký efekt
ukamenujte mně třeba, ale chci si tuhle metodu vyzkoušet, zda-li bude větší produkce pryskyřice!!!
jasan...klidně se stav a sestřiháme všechny listy..má to tak týden do sklizně,tak už jsou listy zbytečné...
jinak některé sklidím dřív a některé asi trochu později :-)
no budeme experimentovat a uvidíme, co z toho vyleze ;-)
Urcite bych je seknul ..... prolite vodou je mas dost. Sice pestiky vypadaji ze by se jeste daly ale proc ne .... zitra bych se mohl stavit na kosta ;-)
tak skoro 70dní květu a seknul jsem to všechno....nebylo už na co čekat...chuť je veliká a plno oslav se blíží, tak ať je kopec srandy :-D
kytky byly zality naposledy 59den květu, takže pěkně proschly a nakonec dostaly dva dny tmy!!
zatím jsem to nevážil a nechám se překvapit až jak to dopadne nakonec..
uvidíme ;-)
tak skoro 70dní květu a seknul jsem to všechno....nebylo už na co čekat...chuť je veliká a plno oslav se blíží, tak ať je kopec srandy :-D
kytky byly zality naposledy 59den květu, takže pěkně proschly a nakonec dostaly dva dny tmy!!
zatím jsem to nevážil a nechám se překvapit až jak to dopadne nakonec..
uvidíme ;-)
jinak chuť je dobrá a to byla jedna palda sušena dost na rychlo..až to proschne, tak to bude chuťovčička...
ripen a prolití vodou udělalo asi svoje :-)