Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no krome toho, ze sem to prelejval trosku, tak sem nedelal nic spatnyho... ohybam je tolik, protoze efektivni vzdalenost od cfl je max 8 cm (resp bych rek od tech 23w co mam ja).... takze potrebuju mit vsechny vetve ve stejny vejsce. to jen kdyby ti uniklo proc to delam
stejne nechapu vyznam toho pestu. proc radeji nevezmes 70 W sodik, nebo rovnou originalni 100 W usporku mozna kvuli penezum....ja zkousel jet s dohromady 70 W zarivkama (jen rust) a uz bych to nedelal
v podstate se jen ucim pestovat...
momentalne sem v irsku a nehodlam prevazet dalsi bordel domu, vsechno co se tyka miho boxu tu nechavam.o prazdninach se vracim.
je to jen tak pro ukraceni casu a nepodporovani cernyho trhu..... navic je to celkem zabava. neco sem se naucil. jeste me ceka jeden pest nejaky auto-flower odrudy a pak uz pojedu hezky cesky 600w. a neni to kvuli penezum, myslim si , ze investovat do svyho hobby je ta nejlepsi investice, jenom prevazet domu obrovskou CFLku?a dalsi veci. se mi naschromazdily veci po 3 letech, tak nemusim pridavat dlasi. a za druhy by se mi tam nevesla 100w. mam na to moc malej box.
czus. dik moc. ja usporkam zrovna nefandim, ale je problem, ze nemam jinou moznost .Kazdopadne pod usporkama se da taky pestovat.
btw zejtra bude foto. sem ted v dublinu.
prečo nemáš inú možnost ? ved si kup aspon 70W Hps tá toho dokáže viac ako usporky a nežere vela tiež kuni na moje ako to rastie a dokononca tam dám ešte jednu 70tku
a budu si muset kupovat celej set... potom za 3 mesice se vracim domu... takze dalsi bordel tahat s sebou. to je dobry. ja to necham tak jak to je. nevidim duvod neco menit. kazdopadne mi to momentalne vzhovuje teda skoro. a proc me sakra vsichni nutej do HPS????
Původní příspěvek od Klamath a budu si muset kupovat celej set... potom za 3 mesice se vracim domu... takze dalsi bordel tahat s sebou. to je dobry. ja to necham tak jak to je. nevidim duvod neco menit. kazdopadne mi to momentalne vzhovuje teda skoro. a proc me sakra vsichni nutej do HPS????
Zdar
v klidu si nech usporky - nemam s nima sebemensi problem. Jenom se musi najit spravne vyuziti ale pro zacatek jsou to nejlepsi. Nehreji tak moc jako sodik a tim nepotrebujes ventilaci a ani nejake obri naklady na skrin a ventilaci. Nepotrebujes zvlhcovacku, nemusis tak casto zalivat jako u sodiku atd ...... proste je to neco jineho ale proc ne....
to je vysvetleni pro vsechny kdo ma problem s HPS vs. CFL
takze dalsi update. holky sem doufam malo krmil,protoze sou trosku zluty (prelejvanim uz to ted bejt nemuze) takze pohnojeno :
2,5 grow
3 bloom
2 top max
2 algamix
a tady je jak sem seji snazil drzet u zeme. trenink jim nekonci, planuju s nima objact celej vetinac . i kdyz je malinkatej
este bych chtel dodat, ze holky maj dneska 32 dnu od nakliceni.
a jsou presne v polovine (teda lehce nad pulkou)
na kytkach nebyl provedenej zadnej zastrih. a pristi kolo a posledni v tomhle kyblu pojedu stejnou genetiku, a pokud nebudu spokojenej s vysledkem, tak je zkusim nechat rust normalne, bez jakyhokolli vazani