Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No přemejšlím víc o tom NFT už jsem do něj chtěl jít ted ale nezbylo na něj z prasátka... jen mě zas láká do něj narvat RW 100X100X65mm
a do mého Darkroomu 120 se krásně vejde Gro Tank NFT GT100....už jsem to i u kámoše zkoušel a vešlo by se do něj 56 kostek(myslim)...
sice jsem psal že už bych do takového počtu nešel...ale tam jsem to myslel hlavně pro hlínu pže to zalejvání je děs..
nevím proč láká mě tam dát co nejvíc ..jen s NFT nemám zkušenost a nevím jestli by se při takovém počtu někde nevyskytnul problém?
tak dneska začíná 9 tejden...
SuperSkunk-bude ho nejméně ale ale za to šišky vypadaj nej..aspoň podle mého oka :-)
White Rhino- velké pálky, velký výnos ..
Ice a wdova ..zhruba stejně osypané modely a jsou i mezi prvníma které dozrajou .. příští tejden dodám nějaké makro než to pujde pod kudlu :-)...
................tipněte kolik toho bude ??? zajímá mě váš odhad...a těším se kdo bude nejblíž....