Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, jen sem se chtěl zeptat, ohledně té úsporky jak si psal - jak si poznal že je vypálená. Já koupil novou a působila na mě taky tak, svítěj málo. Třeba byla redy, nebo nesvítila vůbec ??? Usporky by se moc vypalovat neměly, podle toho co o nich píšou. Jinak ať to roste ...
cau hele ta usporka nemohla bejt vubec nova protoze napis na ni byl poskrabanej a kdyz sem ji zapnul tak se proste vubec nezapla tak sem ji dal jednomu elektrikari a ten rikal ze ty obvody sou celi vypaleny...takze z PESTOVANI.cz nikdy nic nebrat takova je moje skusenost...proste semnou vyjebali...
tak naky update
kyti sou v 10 dni na 12/12
teplota se drzi kolem tech 28 stupnu a vlhkost kolem 40%
a vsecky uz ukazaly pestiky takze ani jeden samec....
UP...!!!
uz je tomu 14 dni na 12/12 a konecne se tam zacinaj ukazovat mini palicky..
teplota se pohybuje furt kolem tech 28C a vlhkost 40%
hnojim jednou tydne bloosom blaster a od pristiho tydne uz pojedu monster bloom...