Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
spatril jsi nejaky nedostatky co bys priste sto pro napravil?
tak urcite sem udelal spousty chyb a nektere z nich tady ani nejsou videt.Kolikrat si rikam jak jsem mohl dosahnout dosavadniho vysledku pri takovych nedostatcich jako delam ja.
Tak jako prvni byla,ze maj poloprazdny kvetniky.Jeden cas nemeli vubec ofuk,vlhkost se pohybovala prevazne kolem 30% PH a EC nemerim a na vic sem jim bral listy.....i pres toto vsechno se maj holky porad k svetu a ja jim slibil,ze uz se k nim budu chovat hezky.Listy sem samo brat prestal...spise striham pulky,ktere stini.
No a pristi kolo snad bude i ta zvlhcovacka a PH+EC koupim od kamose...tak sem zvedav jestli poznam rozdil
PS: jeste sem zapomel,ze mi dvakrat odesli hodiny,takze se jim svitilo kolikrat i o tri hodky dyl...takze o stres nemeli nouzy chudinky moje maly :-)
Původní příspěvek od Smallbeatle82
tak urcite sem udelal spousty chyb a nektere z nich tady ani nejsou videt.Kolikrat si rikam jak jsem mohl dosahnout dosavadniho vysledku pri takovych nedostatcich jako delam ja.
Tak jako prvni byla,ze maj poloprazdny kvetniky.Jeden cas nemeli vubec ofuk,vlhkost se pohybovala prevazne kolem 30% PH a EC nemerim a na vic sem jim bral listy.....i pres toto vsechno se maj holky porad k svetu a ja jim slibil,ze uz se k nim budu chovat hezky.Listy sem samo brat prestal...spise striham pulky,ktere stini.
No a pristi kolo snad bude i ta zvlhcovacka a PH+EC koupim od kamose...tak sem zvedav jestli poznam rozdil
PS: jeste sem zapomel,ze mi dvakrat odesli hodiny,takze se jim svitilo kolikrat i o tri hodky dyl...takze o stres nemeli nouzy chudinky moje maly :-)
Nabehni za kamošem a nejak z neho vymlat co to je za genetiku
Tak pekne vetveny kytky jsem dlouho nevidel a to je jen a jen genetikou....
Nabehni za kamošem a nejak z neho vymlat co to je za genetiku
Tak pekne vetveny kytky jsem dlouho nevidel a to je jen a jen genetikou....
Takovýhle parádní,pravidelný vějíře..,ta kytka přesně ví co dělá,ta dýlka jednotlivejch větví dokola spolu s hlavním stonkem je simbioza jednotlivejch větví,aby si navzájem nestínily..Tohle je prostě chytrá,neřkuli téměř dokonalá genetika,to neni normální..Masakr..
Zdravim vsechny kdo stale sleduje muj tread a je zvedav stejne jako ja jak to na konec dopadne.
Mame tady 53. den kvetu a tudiz prinasim opet nejaky ten foto update.
Predem se omlouvam za dnesni spatnou kvalitu fotek,ale mam vybitou baterku ve fotaku a ted neni moznost si ji nabit a tak jsem se snazil vse fotit jen jednou,aby zbylo trochu i na kosu.
Jinak holky trochu nakynuli,ale nerekl bych,ze nejak obvzlast,tak snad to jeste dozenou.Jsou uz 4.den jen na vode,takze zacinaji lehce stracet barvicku,ale to uz nejak doklepou
Seknout se chystam nekdy mezi 60-65 dnem...
premejslel sem,ze bych zacal v 60.dnu a kazdej den bych sekal dve pro porovnani ....
To Machoman : kamos dostal instrukce,aby od matkare zjistil co a jak....musel sem mu to trochu zaonacit proc to chci vedet,bo s G moc nesouhlasi...rika,ze je to nejrychlejsi cesta aby te chytili.No mozna jo mozna ne.Kazdej na to mame svuj nazor.
jeste k holkam.... teplota stala 26 °C den
21-24 °C noc