Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Zkuste si to doma
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Rude
Stálý Člen

Karma uživatele Rude - 74% PěstitelskáKarma uživatele Rude - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

to ddevil:

VYBORNEJ KOMIKS!!!!
DOBREJ NAPAD
hazim k+

Old Post 27-09-2002 v 09:27 AM
Rude je offline   Profil uživatele Rude   Find more posts by Rude   Foto galerie člena Rude   Click here to Send Rude a Private Message   Add Rude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Palec nahoru TO JE MAZÉÉÉC! Příspěvek č. 34

Excelentní práce, pane Hračičko!
Máte mou poklonu i uznání!
Došla mi slova... teď už se jen směju!
LEGO SYSTEM - LEGO RULEZ

Old Post 27-09-2002 v 20:07 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Palec nahoru ... a po špeku solidní pařba Příspěvek č. 35

lego system

Old Post 27-09-2002 v 20:13 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madmaf
Stálý Člen

Karma uživatele Madmaf - 13% Pěstitelská

GOOD Příspěvek č. 36

MAZEC,SEM SI NA TOM TED ULIT.TO JSOU PANDULACCI Z LEGA?
K+

Madmaf

Old Post 28-09-2002 v 18:48 PM
Madmaf je offline   Profil uživatele Madmaf   Find more posts by Madmaf   Foto galerie člena Madmaf   Click here to Send Madmaf a Private Message   Add Madmaf to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Madmaf! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sandpit
Nový Člen

Karma uživatele Sandpit - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Hodne me to pobavilo. K+ je na místě.

Old Post 29-09-2002 v 20:37 PM
Sandpit je offline   Profil uživatele Sandpit   Find more posts by Sandpit   Foto galerie člena Sandpit   Click here to Send Sandpit a Private Message   Add Sandpit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

igra Příspěvek č. 38

Fakt pěkný,opravdu podařenej seriálek. Taky něco přidávám. Celej svět miluje M&M's, ne?

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 30-09-2002 v 08:24 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sido
Stálý Člen

Karma uživatele Sido - 13% PěstitelskáKarma uživatele Sido - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Tak koukam a uz vim odkud jsi to stahnul )

http://www.eqi-clan.de/lego/lego-dope.html

End

Old Post 30-09-2002 v 15:01 PM
Sido je offline   Profil uživatele Sido   Find more posts by Sido   Foto galerie člena Sido   Click here to Send Sido a Private Message   Add Sido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddevil
Stálý Člen

Karma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% Pěstitelská

Palec dolů To Sido Příspěvek č. 40

To Sido: Tak koukni na druhou stranu toho threadu

Asi uz bych nemel hulit.... ale napadaji me docela hnusne souvislosti.....
Opakuju.. dostal sem tohle mailem od kamose z nemecka... nenapsal sem to hned na zacatek...... napsal sem to druhy den, kdy sem videl, ze to ostatni za moje dilo povazuji.... Sypu si popel na hlavu......

Ale na druhou stranu.... ... chtel jsem se podelit o neco, co tu jeste nebylo... tak sem v dobre vire prelozil jeho nemecke texty do cestiny a supl to sem....
Nikdo po me nemuze chtit, abych prolezal netem a hledal, jestli to tam nekde neni, aby to nekterym vazenym clenum bylo opravdu ,,košér,,

Ale citim tu cim dal tim vic vsudypritomnou a pro cechy tak tipickou vlastnost.... ZAVIST.... < kurva, skoda ze sem to nenasel driv ja... to by se dalo nabouchat karmy.. *zatim to hodilo cca 40bodu* to pro ty zavistive...aby meli nad cim premyslet......>...
nevim jak to rict jeste jasneji... SERU NA KARMU..., uz sem to tu jednou kvuli bojum o karmu a tim i totalnim zastinenim funkce Groweru, opustil.....
Mam takovy pocit, ze je grower magazinem pro pestitele uz jen z 10% ...... stale dokola omylane problemy, dohady misto toho aby nekdo zkusil dat si praci s tim neco si najit...... leckdy mi to u ruznych clenu pripada jak psani za kazdou cenu...zavod v poctu prispevku a v nahnane karme.....
HOUGH

I do takovych stavu se clovek muze dostat hulenim.... ale verte necitim zadnou zlost...
Jen je mi, kdyz se nad tim tak ve sve vyhulenosti zamyslim, tak nejak smutno.....

az ted....
HOUGH

[Edited by ddevil on 30-09-2002 at 07:22 PM]

Kdyz nejde o zivot, de o hovno
DDevil

Old Post 30-09-2002 v 18:18 PM
ddevil je offline   Profil uživatele ddevil   Find more posts by ddevil   Foto galerie člena ddevil   Click here to Send ddevil a Private Message   Add ddevil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kcb
Stálý Člen

Karma uživatele kcb - 95% Pěstitelská

Obecné :) Příspěvek č. 41

... ser na karmu (karmy) ... konečně se taky někdo pustil do GALERIE s něčím jiným, než je "suché konstatování" , že to rostre ... K+ ... natruc )

Člověk vnímá až 60% informací očima, tak proč jim nedopřát trochu rekreace ... ze stolu nebo z NETu ... it doesn't matter at all

Old Post 30-09-2002 v 20:14 PM
kcb je offline   Profil uživatele kcb   Find more posts by kcb   Foto galerie člena kcb   Click here to Send kcb a Private Message   Add kcb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Jo devile máš pravdu že některejm ( zdůzazňuju některejm lidem de už jem o tu karmu ) a proto píšou desítky přízpěvků většinou tak o třech slovech ale co naděláš Češi (a nejen ti) sou prostě závistivý a něgdy až moc soutěživý..... a s toho vzniká tohle hon za Karmou. a to vážně škoda ........

Přemejšlejte o tom neni to všechno zbytečné jen kvůly zelené kolonce pod nickem ???!!!

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 30-09-2002 v 20:32 PM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sido
Stálý Člen

Karma uživatele Sido - 13% PěstitelskáKarma uživatele Sido - 13% Pěstitelská

Zdraví ********** Příspěvek č. 43

to: ddevil
No jo mas recht, na druhou stranu jsem nekoukal :o))) Nicmene pokud te nekdo podezriva z honeni karmy ja to nejsem a ani jsem s tvoji karmou nic nedelal, ani + ani -....... Kazdopadne diky za preklad ja nemecky neovladam :o) Peace

sido

End

Old Post 01-10-2002 v 06:07 AM
Sido je offline   Profil uživatele Sido   Find more posts by Sido   Foto galerie člena Sido   Click here to Send Sido a Private Message   Add Sido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

chtel sem jenom zduraznit, ze to neni ddeviluv vytvor ...

Pokud preci neco jenom nekde okopcim, tak to hned napisu a uvedu zdorje. Nic vic nic min. Kdyz vam budu chtit ukazat nejhezci kytku, kterou sem videl na webu tak ji klidne napoustuju, ale nebudu se tvarit, jako bych ji vypestoval.

nic ve zlem

Old Post 01-10-2002 v 08:24 AM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddevil
Stálý Člen

Karma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% Pěstitelská

Nápad to marc Příspěvek č. 45

cau marcu.
to sis saptne muz prispevek vylozil... ja to nemyslel jako utok na tebe... ze sis dovolil vyzradit moje tajemstvi.....vubec ne!!!
Psal jsem to jako bezprostredni reakci na prizpevek Sida a podobnych,... hodit link se zivajicim a unudenym xichtem pote, co uz byla cela situace o stranku drive vyjasnena.... to me nadzvedlo...
Kdyz nekdo precte zacatek threadu a aniz by se obtezoval cist stred okamzite reaguje....<to je to nahaneni karmy a poctu prispevku, PSANI ZA KAZDOU CENU...>
Opakuji...
Jaxem napsal na druhe strane....
Tyhle obrazky s texty mi poslal kamos...takze zadny link nikam.....
Uznavam, ze sem mohl napsat ......,,tak tohle mi poslal kamarad,,
1#.......2# atd.
OK....
Rozhodne jsem se nechtel nikoho dotknout, jen jsem vyjadril momentalni pocity..... to je vse.
Tim ukoncuji jakekoliv sve komentovani tohoto prispevku....
Myslim, ze jsem vsechno objasnil, neco i dvakrat, omluvil jsem se.... co vic?...
Pokud to ani ted nekdo nepochopi........ dobre mu tak

Kdyz nejde o zivot, de o hovno
DDevil

Old Post 01-10-2002 v 09:29 AM
ddevil je offline   Profil uživatele ddevil   Find more posts by ddevil   Foto galerie člena ddevil   Click here to Send ddevil a Private Message   Add ddevil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

aha Příspěvek č. 46

nevim,vo co de, ale ty lentilky NEJSOU MUJ VYTVOR.
Jen pro pořádek
Fuck it!!!

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 01-10-2002 v 11:19 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

:-)

groweri groweri... Clovek tu chvili neni a kdyz se vrati... no, tak je to tu porad stejny... Porad se hadat, porad se obvinovat, porad neco vytykat. Kam se podelo ono volnost, rovnost, bratrstvi? Hmm.. sakra co to sem pletu, to je jedno.

Kazdopadne. zdravim te ddevile... sme dlouho nedali rec a nekoukali prez icq spolu na film... :-) Ze by uz nedavali poradne kongfu? :-)

Proc se porad rozcilovat nad temi stejnymi vecmi. Zavzpominej... nazacatku... taky jsi se honil za karmou, taky jsi psal hooodne prispevku, hodne jich tu uz bylo dvakrat i trikrat... hooodne jich tu bylo ode mne, nebot i ja jsem se honil za prispevky a vlastne tak trochu (tajne) i za karmou... Ale ta doba minula. My jsme se neco priucili, spoustu veci okoukali, mnohe sami privymysleli a zlepsili a o sve zkusenosti se podelili a predali je dal. Rekli jsme toho hodne a doufam, ze nas nekdo poslouchal. A poslouchali nas ti, kteri tenkrat honili prispevky a karmu. Ale poslouchanim nas neco pochytili, neco se priucili a zacali neco sami vymyslet a posilat to dal... a posilaji to dal tem, kteri se honi za prispevky a za karmou... A my? Z nas se stavaji "duchodci". Uz jen z povzdali pozorujeme, kroutime hlavou, kam to vsechno speje a uvedomujeme si, ze uz to neni, jako to byvalo. Ale nic nikdy neni, jako to (kdysi) byvalo. Moc uz toho bylo receno a uz navzdy se toho bude vetsina opakovat. To je prirozeny kolobeh zivota, pestovani growereni a Grower.cz...

:-)

Tak se lidi nerozcilujte, mejte se radi a treba zase nekdy se prinutim k tomu neco pripsat... :-))))

Old Post 01-10-2002 v 12:04 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sebulka
Nový Člen

Karma uživatele sebulka - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Jo fakt dobrej originál nápad.Je to zábavný.Príma něco novýho a grower je zase o něco bohatší. K+ pro tebe

Old Post 11-04-2003 v 10:22 AM
sebulka je offline   Profil uživatele sebulka   Find more posts by sebulka   Foto galerie člena sebulka   Click here to Send sebulka a Private Message   Add sebulka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-12-2005 - řízkujete si taky? - 16 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás