Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak konečně Vám sem házím aktualizaci rostlinek.
Už trošku odskočili, ale pořád se mi zdá, že to rostě nějak pomalu. Na to, že už jsou tam 9 dní, tak fůrt nic moc:-( něco je asi špatně
No jak myslíš taky jsem si myslel že mám dost vlhko ale když jsem sesnažil o malej upgrade zvlhčovače a přestal fungovat.....tak hned druhej den jsem pořídil novej, protože to na kytkách bylo znát...
(ten nejlevnější co jsem sehnal mě krásně udržel vlhkost mezi 55-60%)
jediné co je nevýhoda tak ten nejlevnější má zásobník na 1l vody a to mě nutilo každé ráno a každej večer zásobník plnit tak jsem investoval a koupil s 6l zásobníkem a nemůžu si stěžovat.
No já nevim ... svůj první indoor jsem měl taky trochu jako telku a furt jsem do toho vejral .. tak pokud to máš takhle tak s tím rozprašovačem tu vlhkost zvedneš taky :-) ....ale teď už se snažím moji room navštěvovat čím dál míň (taky na to už není tolik času) takže pro mě zvlhčovač 6L zásobník byla spása! Já bych koupil zvlhčovačku za 500,- a máš vystaráno
můžu se zeptat, čím je způsobené, že kytky ke konci dne (18) hodin jsou takové povadlejší? jestli třeba mají dost sluníčka nebo dost teploty, (30 stupnu) ??? jak přijde noc, a pka zase den, tak už jsou v pohodě
cau nic proti, ale pišeš že maš za sebou tři sklizně ve hline a neviš, na co je vlhkost a další zakladní věci, srry ale po třech skliznich musíš snad neco vedet. A kdyžtak si taky něco přečíst. jinak na děvět dní se mi zto zdá fakt slabota, někde ten problem asi bude.
Kamaráde, během 3 sklizní v hlíně, co jsem měl ve skříni, jsem nikdy neřešil vhkost, ph, ec a takovéhle sračky co rešíš v hlíně a rostolo to bezproblému krásně. Takže jsem se nikdy podobnýma věcma nezatěžoval, proto moje otázky. ted je vše v pořádku, až přiložím další foto, myslím, že budeš koukat jak se holky hnuly, ale ted na to fak nemám čas fotit něco a dávat to sem. Hydro je podlě mě trochu náročnější, s tím že musíš řešit všecchny ty sračky kolem, stačí něco málo špatně, a hned se to sere, oproti hlíně, hlína ti absorbuje skoro všechno, takže v tom je asi ta podstata!
Původní příspěvek od Majkyky Kamaráde, během 3 sklizní v hlíně, co jsem měl ve skříni, jsem nikdy neřešil vhkost, ph, ec a takovéhle sračky co rešíš v hlíně a rostolo to bezproblému krásně. Takže jsem se nikdy podobnýma věcma nezatěžoval, proto moje otázky. ted je vše v pořádku, až přiložím další foto, myslím, že budeš koukat jak se holky hnuly, ale ted na to fak nemám čas fotit něco a dávat to sem. Hydro je podlě mě trochu náročnější, s tím že musíš řešit všecchny ty sračky kolem, stačí něco málo špatně, a hned se to sere, oproti hlíně, hlína ti absorbuje skoro všechno, takže v tom je asi ta podstata!
aj pokud budu mluvit za nas vsechny se tesime na fotky ...
k te narocnosti ? nevim ...nevim ....
kdyz se delaji veci ihned spravne...ci hned se najde zpusob jak to zmenit k lepsimu a neodklada se na zitrek... hydro je stejne narocne jako zemina... ci mozna dokonce vetsi zabava..to je takove paradigma co si vytvorila ze zzemina je jendodussi jako je...to se nezapre..ale sradna je z hydrem..pac se muzes cejtit jak buh a ovlivnovat vice veci ...
a az se ti rozjedou kyti...vlhkost se bude sebe regulovat skrze listi...takze no stress..a jak mi psal jeden capek pak vymazal prispevek..dokonce i pH se rostliny upraveji sami...mozna teda.... a k tomu ze zatezujes otazkama...neber to takle...kdo se nepta se nic nedozvi...ci musi vic cist..
a hlavne z hydra ten matros chutna uplne jinak..ciste...necejtis zeminu..ci nerikam ze to poznam..ale chutna mi vic hydro..ale poradny venkac..neni k zahozeni...