Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To Dekliis: Zdar šéfe, jojo sou to hodný holky, ale ta jedna Euforie mi nahnala strach ze začátku. Nojo no, holt dobrý řízky.
To Ganjjaman: No zvlhcovacka 700 a CFLka 1550 cca.
Zdravím vás pánové, tak po diskusi co tu proběhla jsem utíkal zjistit kolik měří kyti a zjistil sem, že jestli vyrostou ještě jednou tolik, tak mi prorostou "vrchem skříně", takže jsem je fofrem přepnul na květ a dneska si holky užili poprvé jen 12 hodin sluníčka, tak držte palce, ať se tam vlezou.
Původní příspěvek od Tommyhawk Zdravím vás pánové, tak po diskusi co tu proběhla jsem utíkal zjistit kolik měří kyti a zjistil sem, že jestli vyrostou ještě jednou tolik, tak mi prorostou "vrchem skříně", takže jsem je fofrem přepnul na květ a dneska si holky užili poprvé jen 12 hodin sluníčka, tak držte palce, ať se tam vlezou.
Na to že jsi kytky viděl poprvé v životě si vedeš zatím pěkně... K+
Zdravím pánové, tak a je to tu takovej menší průšvih... Kyti už sou fakt dosti velky... Už maj jen 10 cm do výšky a pak se budou pálit o CFLku... Tak mám takovej dotaz. Můžu je teďka začít ohýbat? Jsou v 4. dny květu. Případně jakýkoli jiný rady, jak tuto prekérní situaci řešit. Vím, že bych měl být rád, že se jim daří, a to já taky sem, ale aby se mi tam vůbec nacpaly, holky jedny.
Czao,
no nic jiného než to ohnout ti asi nezbyde... a to že je to 4den na květu vůbec nevadí, ještě by neměli být nakvetlé ne? skoč do growshopu(pokud máš po ruce) a kup kolínka a ohni to ... stojí to pár kaček
Ohni někde v polovině vždy a prostě aspoň vyplníš prostor
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
Původní příspěvek od slepecC Czao,
no nic jiného než to ohnout ti asi nezbyde... a to že je to 4den na květu vůbec nevadí, ještě by neměli být nakvetlé ne? skoč do growshopu(pokud máš po ruce) a kup kolínka a ohni to ... stojí to pár kaček
Ohni někde v polovině vždy a prostě aspoň vyplníš prostor
SlepecC: Díky, seš moje spása. :-D Akorát sem možná trochu natvrdlej. psal si "ohni někde v polovině vždy" Tzn. že to mám ohnout v polovině každýho patra, nebo jen v jednom patře v půlce celé kytky? Můžeš to trošku doobjasnit? Jinak Díííky moc Stejně tak gravediggerovi