Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Me Top*400Wats*16 Girl
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Mám na 400g....?
máš to v kapse
máš pěkně našlápnuto ale....
podařené,nic méně 400 to nebude
si žabařka lindo jdi si raději vyholit kačku
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
SaMoLeBKa
Stálý Člen

Karma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Taková diskuze hned z rána, to je hnus velebnosti!!

Jinak lindo ty kytky nemusíš mít v jedně rovině,klidně na strany dej ty větší kytky at je to parádně ozáří!!

out06 out09 in#1 in#2

Old Post 03-03-2010 v 06:40 AM
SaMoLeBKa je offline   Profil uživatele SaMoLeBKa   Find more posts by SaMoLeBKa   Foto galerie člena SaMoLeBKa   Click here to Send SaMoLeBKa a Private Message   Add SaMoLeBKa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

zase velmi zajímavý seriálek..............trošku mi to připomíná Smaha, ale narozdíl od něj ty máš aspo'n hezké a zdravé kytky

Old Post 04-03-2010 v 10:51 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Perry22
Stálý Člen

Karma uživatele Perry22 - 90% PěstitelskáKarma uživatele Perry22 - 90% PěstitelskáKarma uživatele Perry22 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

čest maš to fajné libive. Přeju ať je tam toho co nej nej nej a hlavně pořadnou vraždu hned po prvnim prasku.

Mir v duši

Old Post 04-03-2010 v 11:24 AM
Perry22 je offline   Profil uživatele Perry22   Find more posts by Perry22   Foto galerie člena Perry22   Click here to Send Perry22 a Private Message   Add Perry22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
L!NDA
Stálý Člen

Karma uživatele L!NDA - 97% PěstitelskáKarma uživatele L!NDA - 97% PěstitelskáKarma uživatele L!NDA - 97% PěstitelskáKarma uživatele L!NDA - 97% PěstitelskáKarma uživatele L!NDA - 97% Pěstitelská

sugar Příspěvek č. 36

Ahoj ahoj ahojPo delším mlčení o5 z5 A pozoooor Tramtada dááááá 28.den Periody 12/12 Na 28.den bych řek že to není zlé,pryskyřice už je skoro všude náznaky šišek taky všude no zatím radost pohledět,ale připadámi že ted nák stagnují,asi zbírají sil na další květový boom No nechme se překvapit co ještě ukažou holky za kousky. Posudtě sami a šíjte do mě ty komentářeat to tu zas aspon trochu ožije Muck lusk L!NDA

Naposledy upravil L!NDA 19-03-2010 v 20:13 PM

Old Post 19-03-2010 v 20:06 PM
L!NDA je offline   Profil uživatele L!NDA   Find more posts by L!NDA   Foto galerie člena L!NDA   Click here to Send L!NDA a Private Message   Add L!NDA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
L!NDA
Stálý Člen

Karma uživatele L!NDA - 97% PěstitelskáKarma uživatele L!NDA - 97% PěstitelskáKarma uživatele L!NDA - 97% PěstitelskáKarma uživatele L!NDA - 97% PěstitelskáKarma uživatele L!NDA - 97% Pěstitelská

den 28...12/12 Příspěvek č. 37

Co dále povědět....smrad vysoce nasládlý až strašidelně nebezpečný Hnojeno s každou zálivkou,vždy dvakrát po sobě kombinace Bloom Komplex+Fosfor Plus+Super Vit pak jedna serie Bloom Komplex+Power Zyme+Super vit a tak pořád do kolečka Na konec společně s flušingem uvažuji ještě o Final Solution od AH,žádné složité komba tak by mě aji zajímalo jestli by ste mi ten Final doporučili popřípadě vlastní postřehy a zkušenost sním.....předem dík za reakce..doufám teda

Co se týče parametrů ještě nikdy se mi nedařilo být tak v normě jak tento round

DEN: kol 25°C,kol 40% a mín
NOC: kol 20°C,50-60%

Jinak co si myslíte o mých sněných 400ghí viz all foto 28den. přece jenom maj pořád kus cesty před sebou

A ještě jsem se chtěl zeptat...že občas narazím na lístek po kterém splašeně pobýhá jedna dvě svilušky+pár vajček už ani moc neřeším lístek ucviknu zahodím.Kolikrát ani na takový lístek nenarazím. Spíš sem si všimnul že mi občas asi boxíkem proběhne pár třasněnek (černé hovínka zvrchu na listech)ale tež nic vážného nejvíce postižené listy jednoduše pryč. Už se mi to moc nechce čímkoliv kropit natož nakou srajdou proti zjebům. Co si o tom myslíte?maj ty mrdky náky fatalní vliv,když jim nechám at si semtam zobnout na košta. říkám pár listů na ktérých je znám aktivita potvor tu a tam najdu ale jednoduše šmik a pryč....žádná epidemie

Naposledy upravil L!NDA 19-03-2010 v 20:53 PM

Old Post 19-03-2010 v 20:29 PM
L!NDA je offline   Profil uživatele L!NDA   Find more posts by L!NDA   Foto galerie člena L!NDA   Click here to Send L!NDA a Private Message   Add L!NDA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
L!NDA
Stálý Člen

28/12 Příspěvek č. 38

Aby se neřeklo...Přídavekkdybych se tu nahodou zas nakou dobu neukázalale budu se snažit aktualizovat co to pujde. Přístě už se pokusím o náke to makro na co koukat už si myslím že je

Old Post 19-03-2010 v 21:07 PM
L!NDA
Stálý Člen

píše se den 45. 12/12 Příspěvek č. 39

Hi growers tak tež ještě něco přihodím. rundu kterou už chcu mít za sebou jako ještě žádnou. ......

všechno klape a ani už nic neřeším jen odpočítávám dny Booom prásk sakum šmitec. Každým dnem se to nafukuje čím dál víc. Oči příjemně popálené sodíkem. Všechno oblečení v pokoji načichlé Hugo BOoosem .

45den pulzního květu

8krát Euforie
8krát Budha
400watsssss
Soil........Hesi of Holand
Final no Final Solušn

add photose Look to Box

Naposledy upravil L!NDA 05-04-2010 v 17:15 PM

Old Post 05-04-2010 v 17:02 PM
L!NDA
Stálý Člen

Makro mikro piko hero.... Příspěvek č. 40

1/3/4....Budha radost pohledět na tu sílu. Brutálně lepivý,brutálně smradlavý....

2/5....Euforie,řek bych taková Mystická paní mnoha ???? každopádně bude Kurva dobrááá

a nedá mi to abych položil znovu otázku.....dám G/Wat ??
a nebo když né tak tak aspon co bude vynosnější ??
Obojího po 8 kusech tudiž vyrovnaný zápas...Kdo bude lepší??

Naposledy upravil L!NDA 05-04-2010 v 17:25 PM

Old Post 05-04-2010 v 17:16 PM
L!NDA
Stálý Člen

2+15+20-11+19 = fakt 45 :-) Příspěvek č. 41

1/2....pěkně košatý,přičaplý Budha

3/4...moje nejoblibenější Euforie.Takových tam mít nasekaných 16 kura to by bylo. 5 parádních centrálních. žádné šmudle nudle po bokách.

5...Nezastřižená Eu taky vysoký potencional.

Pro pana SIMORA,možná se ti mé fotky budou hodit k porovnání jak vypadají Eu bez GS neboli Zelené senzace. Můj názor...Za tu cenu to asi něco dělat bude (zkušenost z dob kdy jsem jel Plagron) ale dle mého by to mělo za litr dělat mnohem více nebo tak že Fosfor plus dělá to samé neli víc za zlomek ceny. Každý to stejnak vidí svýma očima....

Naposledy upravil L!NDA 05-04-2010 v 17:46 PM

Old Post 05-04-2010 v 17:28 PM
L!NDA
Stálý Člen

to bude kouř Ouuuuu Budha Příspěvek č. 42

za případné budu rád

jinak počítám že tak v 50.dnu nasadím Final do 60.dne
pak 3.dny ještě čistá voda at to je tuták, 2dny tma a 65.den Famfáry

Naposledy upravil L!NDA 05-04-2010 v 17:55 PM

Old Post 05-04-2010 v 17:48 PM
valec
Stálý Člen

Karma uživatele valec - 96% PěstitelskáKarma uživatele valec - 96% PěstitelskáKarma uživatele valec - 96% PěstitelskáKarma uživatele valec - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

pekna prace

Old Post 05-04-2010 v 18:16 PM
valec je offline   Profil uživatele valec   Find more posts by valec   Foto galerie člena valec   Click here to Send valec a Private Message   Add valec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SaMoLeBKa
Stálý Člen

Karma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

zdar myslím si že g/W nedáš,na těch jednotlivých kytkách není 20g na každé,ale bude se to hezky blížit
A o vodě to nech aspon tyden....

out06 out09 in#1 in#2

Old Post 06-04-2010 v 05:58 AM
SaMoLeBKa je offline   Profil uživatele SaMoLeBKa   Find more posts by SaMoLeBKa   Foto galerie člena SaMoLeBKa   Click here to Send SaMoLeBKa a Private Message   Add SaMoLeBKa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 45

Zdarec. Někdo final dává,někdo ne. Já jsem jeho zastáncem a dávám ho rád i těch 14 dní :-) Je to parádní průplach.A tu suchou vodu :-) opravdu ten týden. Myslím,že nebudeš daleko od g/W. K+ M.

Old Post 06-04-2010 v 17:16 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
L!NDA
Stálý Člen

čtyřicetšest Příspěvek č. 46

Den ode dne to vypadá líp a líp....todle období je nej.

Jinak k těm 400stům taky nevim nevim. Ono to je 25g na kytku což je dost a všechny nejsou tak parádně rozvětvené. Mám to tak půl na půl, co se týče více hlavých a tyček,tak pak můžu aj porovnat co je ve výsledku lepší zda zastřihávat nebo to nechat téct do jednoho krku. Já osobně si myslím že těch 25 g se spíš pozbírá na kytce která je šiškama obsypaná celé,nebo si spíš zatím nedovedu představit že by jeden vrch měl 25g. Můj největší vrch Purple Haze měl necelých 17g jakošto jedna šiška a byla skoro jako banán. No nechám se překvapit....oooba modely jedu prvně tak se mám zvědav jak ještě šíštice zmutují. nad 300 budu moooc spokojen

víz dotaz......

Zálivka: na 10L....50ml Bloom komplex
25ml Fosfor plus nebo 20ml Power zyme
3 kapky Super vit

zalivám(zálivka vždy s hnojkama) co druhý den 400ml-500ml na kytku. A to vždy dvakrát tu kombinaci s fosforem pak jednu tu s enzymy pak zas dvě ty a jednu tu a tak pořád do kolečka.

Old Post 06-04-2010 v 20:42 PM
L!NDA
Stálý Člen

Tramtadadadáááááááá Příspěvek č. 47

59.den...poslední chvíle před smrtí 10dnů flušováno,čistá voda+final. naposled už jen čistá voda. den,dva tmy a šmik šmik

Foto: všech 16 kytek ošmikaných od listů.všechny ty větší bo bokách jsou eu a ty malé koule budhové

Ještě přidám fotky jak se budou houpat a náke makra at máte lepší odhad. Ta jedna fotka co tam ted je je celkem na prd,fotil sem v blbém rozlišení,zítra dodám kupu lepších,at se na to líp dívá.

Zahajuji typovačku kolik kolik..................

můj typ....400to bych chtěl asi moc,tak sem si řek že nad 300 budu spokojený takže já dávám 302gééé ??

A co vy..............................co myslíte...?

Naposledy upravil L!NDA 20-04-2010 v 08:18 AM

Old Post 20-04-2010 v 08:11 AM
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

ahoj, já myslím tak 365g

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Old Post 20-04-2010 v 09:06 AM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:27 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás