Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 400kulí 1.grow
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
Teahead
Stálý Člen

Karma uživatele Teahead - 81% PěstitelskáKarma uživatele Teahead - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Pac mas velky palice. Cos myslel?

Příběh 1. coffeshopu v Británii a jeho majitele.
Jak správně aplikovat postřik

Old Post 22-02-2010 v 17:09 PM
Teahead je offline   Profil uživatele Teahead   Find more posts by Teahead   Foto galerie člena Teahead   Click here to Send Teahead a Private Message   Add Teahead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

citace:
Původní příspěvek od Teahead
Nesouhlas. GS si nemuzu vynachvalit. Pouzivam ho dohromady s atami tabs a je to super.

a jak si muzes byt tak jistej, ze za to muze GS? treba za to muzou ty tablety (vlastne PK13/14 v tablete)

Old Post 22-02-2010 v 17:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YpIce
Stálý Člen

Karma uživatele YpIce - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Tako to jsem v klidu... BB má obsah P-K kolem 25-30 plus živiny.Takže to nic špatného není.

mj. Kámoš pěstil 2x stejnou genetiku. Poprvé se základními hnojivy a podruhé s GS a vysledek byl téměř dvojnásobný.
Takže si mýslím že je to za ty buky málo muziky ale rozhodně to pomáhá...

Old Post 23-02-2010 v 09:33 AM
YpIce je offline   Profil uživatele YpIce   Find more posts by YpIce   Foto galerie člena YpIce   Click here to Send YpIce a Private Message   Add YpIce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YpIce
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

54.12/12

Dnes jsem kytkám dopřál flushing a trochu jsem je prosvětlil.bylo s tím dost prácu a tak diky za pomoc švaro

Když už jsem měl kýtí venku,tak jsem přemistil AK dozadu,protože mám takový pocit že si na "sluníčku"pobudou dýl něž EU...

AK-47 foto 1-5

EU foto 6-10

Old Post 24-02-2010 v 12:07 PM
YpIce je offline   Profil uživatele YpIce   Find more posts by YpIce   Foto galerie člena YpIce   Click here to Send YpIce a Private Message   Add YpIce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YpIce
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

EU

Old Post 24-02-2010 v 12:15 PM
YpIce
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

Na kolik G tipujete mou sklizeň???

Old Post 25-02-2010 v 08:09 AM
miguelx
Stálý Člen

Karma uživatele miguelx - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

...že by 220 gé? :-)

Old Post 25-02-2010 v 08:31 AM
miguelx je offline   Profil uživatele miguelx   Find more posts by miguelx   Foto galerie člena miguelx   Click here to Send miguelx a Private Message   Add miguelx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roluk
Stálý Člen

Karma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% PěstitelskáKarma uživatele Roluk - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

265 - můj tip. A vypadá to kouzelně.

První indor 200/400w - 1.skříň (2xBG, 2xJH, 2xMJ, G13)
2.skříň (4x NYCD, 4x Apollo11)
8 x AK-47 400w MH/ 400 HPS
200/400w (4xBlack Domina 4x Ed Rosenthal Super Bud)
2x 400w MH/2x 400 HPS (Apollo,Void,SSH)
2x400/2x400 (7xB.Domina, 8xApollo11, 7xSMBOG)

Old Post 25-02-2010 v 09:51 AM
Roluk je offline   Profil uživatele Roluk   Find more posts by Roluk   Foto galerie člena Roluk   Click here to Send Roluk a Private Message   Add Roluk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vimnevim
Stálý Člen

Karma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

333g krásnej počin...

Old Post 25-02-2010 v 10:37 AM
vimnevim je offline   Profil uživatele vimnevim   Find more posts by vimnevim   Foto galerie člena vimnevim   Click here to Send vimnevim a Private Message   Add vimnevim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
str3p
Stálý Člen

Karma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 42

199g ale hezky to je ...

Old Post 25-02-2010 v 10:59 AM
str3p je offline   Profil uživatele str3p   Find more posts by str3p   Foto galerie člena str3p   Click here to Send str3p a Private Message   Add str3p to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LemonJelly
Stálý Člen

Karma uživatele LemonJelly - 51% PěstitelskáKarma uživatele LemonJelly - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Tych 285g by tam mohlo byt.

Nice grow.

Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!

Old Post 25-02-2010 v 11:30 AM
LemonJelly je offline   Profil uživatele LemonJelly   Find more posts by LemonJelly   Foto galerie člena LemonJelly   Click here to Send LemonJelly a Private Message   Add LemonJelly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lopatak
Stálý Člen

Karma uživatele lopatak - 97% PěstitelskáKarma uživatele lopatak - 97% PěstitelskáKarma uživatele lopatak - 97% PěstitelskáKarma uživatele lopatak - 97% PěstitelskáKarma uživatele lopatak - 97% PěstitelskáKarma uživatele lopatak - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

rekl bych takovejch 272G moc pekny to mas.

mladej věk a hodně drog

Old Post 27-02-2010 v 06:05 AM
lopatak je offline   Profil uživatele lopatak   Find more posts by lopatak   Foto galerie člena lopatak   Click here to Send lopatak a Private Message   Add lopatak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 45

210g

Old Post 27-02-2010 v 19:04 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YpIce
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

57.12/12

Kytičky mě dneska překvapily...
Myslel jsem,zě po flushi už poroštou jen do objemu a budou prorůstat v kamení.ALE
AK se znovu rozjely a palice mají na vrcholcich nové blizny VELIKOSTI jakou jsem neviděl ani na TOP palicich,které jsem kdy viděl a jedou z nich nové bílé chlupy.
NO JE TOTO NORMÁLNÍ????

Řekl bych že nastartovaly druhou fázi květu (by mi ani nevadilo kdyby to ještě naboptnalo )

To ale znamená že mi nastal problém jiný...
EU už je hotovka a mám v plánu je ve středu zkosit.Jenže je nemám kam umistit na 2 dny tmy.A vlastně je nemám ani kde sušit.Doufal jsem že mi to tak nějak vyjde abych sklidil všechny kýtí naráz.CO TEĎ???

Napadlo mě vyrobit nebo sehnat vhodnou skříňku nebo něco takového.A napojit výstup vzduchu od lampy třeba 2-ma metry aluflexky do "sušárny" abych zajistil cirkulaci vduchu při sušení...

Jestli mate podobné zk a vyřešili jste to efektivně,nebo máte nějáký nápad... TAK SEM S TÍM

Jakmile setnu EU tak bych rád dal prostor AK-čkám.Pořádně roztahat větve po celé ploše,a sekat je postupně,jak budou dozrávat.
AK mají spiš "šlahouny" než větvičky. 6 z nich jsou o 20 cm delší,než ostatni.
Tak jsem se s tím dneska vůůůbec nesral.Uvazal je špagátem a přitáhl je k jejich vlastnímu stonku...Díky tomu jsem mohl potáhnou coolT níž nad vrcholky. Svítim na ně z cca 20 cm. JE TO OK???

No a pro přiště jsem si vzal PONAUČENÍ a snad to pomuže i ostatním...
400W NEPROSVÍTI "MEDIUM" BUSH AŽ NA DNO!!!!!!!!! KUR_A

A tak mi pls vysvětlete:1.Ten nárust vršku AKček
2.Jak to usušit mimo skřín,kde budou ještě AK
3.Výška lampy.

Fotky 1,2 AK
3,4 EU
5 koberec

Old Post 27-02-2010 v 23:06 PM
Ptáček
Nový Člen

Karma uživatele Ptáček - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Koukám že to máš docela salámy (moc hezké kyti) , mno a k tomu že nemáš kam dát EU tak já bych to řešil asi takto : pokud máš šatní skříň ,tak z ní vyházej hadry (ale pokud ti nevadí načcuhlost tak enmusíš) a nech je ty 2 dny tam... skus tento výplod mé choré mysli a nebo to skos vše naráz ...

Old Post 28-02-2010 v 19:04 PM
Ptáček je offline   Profil uživatele Ptáček   Find more posts by Ptáček   Foto galerie člena Ptáček   Click here to Send Ptáček a Private Message   Add Ptáček to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ptáček! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Patreees
Stálý Člen

Karma uživatele Patreees - 94% PěstitelskáKarma uživatele Patreees - 94% PěstitelskáKarma uživatele Patreees - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Čau moooc pěkný to máš to si zaslouží K+ a můj tip je 344 G nevím jestli nepřehánim ale budem doufat že ne Dobrou chut !!!

Old Post 01-03-2010 v 18:25 PM
Patreees je offline   Profil uživatele Patreees   Find more posts by Patreees   Foto galerie člena Patreees   Click here to Send Patreees a Private Message   Add Patreees to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:07 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás