Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tako to jsem v klidu... BB má obsah P-K kolem 25-30 plus živiny.Takže to nic špatného není.
mj. Kámoš pěstil 2x stejnou genetiku. Poprvé se základními hnojivy a podruhé s GS a vysledek byl téměř dvojnásobný.
Takže si mýslím že je to za ty buky málo muziky ale rozhodně to pomáhá...
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Kytičky mě dneska překvapily...
Myslel jsem,zě po flushi už poroštou jen do objemu a budou prorůstat v kamení.ALE
AK se znovu rozjely a palice mají na vrcholcich nové blizny VELIKOSTI jakou jsem neviděl ani na TOP palicich,které jsem kdy viděl a jedou z nich nové bílé chlupy.
NO JE TOTO NORMÁLNÍ????
Řekl bych že nastartovaly druhou fázi květu (by mi ani nevadilo kdyby to ještě naboptnalo )
To ale znamená že mi nastal problém jiný...
EU už je hotovka a mám v plánu je ve středu zkosit.Jenže je nemám kam umistit na 2 dny tmy.A vlastně je nemám ani kde sušit.Doufal jsem že mi to tak nějak vyjde abych sklidil všechny kýtí naráz.CO TEĎ???
Napadlo mě vyrobit nebo sehnat vhodnou skříňku nebo něco takového.A napojit výstup vzduchu od lampy třeba 2-ma metry aluflexky do "sušárny" abych zajistil cirkulaci vduchu při sušení...
Jestli mate podobné zk a vyřešili jste to efektivně,nebo máte nějáký nápad... TAK SEM S TÍM
Jakmile setnu EU tak bych rád dal prostor AK-čkám.Pořádně roztahat větve po celé ploše,a sekat je postupně,jak budou dozrávat.
AK mají spiš "šlahouny" než větvičky. 6 z nich jsou o 20 cm delší,než ostatni.
Tak jsem se s tím dneska vůůůbec nesral.Uvazal je špagátem a přitáhl je k jejich vlastnímu stonku...Díky tomu jsem mohl potáhnou coolT níž nad vrcholky. Svítim na ně z cca 20 cm. JE TO OK???
No a pro přiště jsem si vzal PONAUČENÍ a snad to pomuže i ostatním...
400W NEPROSVÍTI "MEDIUM" BUSH AŽ NA DNO!!!!!!!!! KUR_A
A tak mi pls vysvětlete:1.Ten nárust vršku AKček
2.Jak to usušit mimo skřín,kde budou ještě AK
3.Výška lampy.
Koukám že to máš docela salámy (moc hezké kyti) , mno a k tomu že nemáš kam dát EU tak já bych to řešil asi takto : pokud máš šatní skříň ,tak z ní vyházej hadry (ale pokud ti nevadí načcuhlost tak enmusíš) a nech je ty 2 dny tam... skus tento výplod mé choré mysli a nebo to skos vše naráz ...