Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak sem to poohejbal dratkem .. snad dobre.... ale udelal sem ted chybu ... zalil sem jednu kyticku moc kyselou zalivkou... tak sem ji pak trochu proplach normal vodou, ale ne zase tak moc protoze mam problemy s vysychanim pudy ... tak doufam ze to prezije...
No nastesti to to nak na kyticce neni znat ... jinak docela povyrostly.. ... mimochodem diky za radu clenovi humus flusus
... pomoci dratku sem je hezky roztah ... este je necham teda chvili rust ... ale rostou mi nak pomalu se mi zda o proti ostatnim clenum... a za elektriku jsem uz prosvitil cca 800 kc..
no neni to jen za svetlo, je to na zvlhcovacku, ofuk, vsechny vetracky, plus sem obcas pritapel elektrickym topenim.. .. ono se to nascita.. a tady sou fotky z 37 dne.. XD a zejtra asi prepnu na kvet co si o tom myslite?..
Konecne se holky ukazaly....Ty jo porad jsem premyslel proc ti to tak pomalu roste,Ja jedu ciste jenom Sodikovku na kvet.....a prepinal jsem to za 2O-21 dni...jak vypadaly rezy?byli pekne zakorenene?Prepnul bych to uz,oni jsou pak k nezastaveni...hlavne mit tu sodikovku
a myslite ze jim prospeje kdyz je ted necham par hodin venku na slunicku?.. . je tam teploucko a krasne to sviti... a uz mi zase moc nechtej prosychat tak tam by proschly rychlejs.. .. ale zase nevim jestli by se treba nespalily, jeslti by to pro ne nebyl sok..
2. den kvet
taak vyborne .. holky sou druhej den na kvetu a uz maj dokonce sodikovou vybojku na kvet .. trochu sem je este poohejbal, na fotkach sou bez ohejbani..
PS: teploty sou furt spatny ... pres den kolem 21 v noci 13... a vlhkost mi taky nak neklesa drzi se kolem 60%..., a este by me zajimalo kdy se da poznat co je Nebula a co Chronic
Clen THCc mel s tim taky problem 7den a nic...myslim si ze to byt i prechodem...s jednoho spektra na truhe(nez si holky na to zvyknou)on prepinal z usporky na sodik a ty vlastne z rustu na kvet(jsi menil sodik).Treba to dyl holkam trva nez si zvyknou...priste zkus jet ciste jen sodikovkou na kvet...Ja mam t-son a jedu i rust i kvet.....za 20dni prepinas....nevidim v to rozdil...asi kvuli tomu,ze jiny sodik nemam
Bud v klidu,zalezi hlavne na odrude,phenu,za jak dlouho zacne plodit bliznicky ..jeste mas par dni cas a muzes sledovat prvni naznaky..jinak docela pekny,na prvni grow dobry..at se dari