Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze dnes prvni den kvetu (17 DEN rustu). holky dostaly 4 ml alga bloom a postrik biolem. Naohybal jsem je pod scrog. Odjizdim na tyden tak jsem zvedavej jak se mi o to postaraj doma :-)
tak jsem se vratil a holky mi pripravily prijemne prekvapeni. Poohybal jsem je a dam jim jeste biol pro jistotu. Uz dostaly alga bloom zalivku a dnes jim ji dopreji zase.
Fotka je ze 6 dne kvetu :-)
ahoj, to ti už dosti přeroste síťku tudíž ztrácí svůj význam, jinak pro příště nahoď kytky na květ jak budu tak 2-5cm pod sítí s mrtě výhonkama,však uvidíš!
Původní příspěvek od SaMoLeBKa ahoj, to ti už dosti přeroste síťku tudíž ztrácí svůj význam, jinak pro příště nahoď kytky na květ jak budu tak 2-5cm pod sítí s mrtě výhonkama,však uvidíš!
Na to jsem se pred par dny ptal ale nikdo neodpovedel :-(
No rikal jsem si to taky ze to nejak prerostlo. Premejslel jsem ze vystriham tu nit a natahnu novej scrog aby bylo vse pod nim. To je minimalni prace to natahnout znova. Co myslis?
takze jsem absolvoval mensi problemy pravdepodobne kvuli prehnani s biolem. Ucpaly se pory listu a proto chcipaly. Oplach jsem peclive kytky a pro jistotu odebral keramzit...