Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jediným účinným nástrojem obrany je tvrdá konspirace.
Názorný příklad ze života:
Loni jsem měl kytky na zahradě rodičů. Rodiči láskyplně opečovávaný kompaktní útvar pěti rostlin (zaštípnuté 0,15 m nad zemí) ICE š/d/v 2/2/2 m, viditelné po přiblížení na minimálně 3 m. Ještě jsem tam měl HERERA (kterýho jsem špatně zaštipnul - klacek). Máti tam měla ale narozeninovou spářku a nějaký její kámoš měl kecy, že jeho fakani taky pěstují. Herera jsem pro jistotu sklidil, ale ostatní ještě potřebovaly minimálně týden. Samozřejmě mi ty nezralý kytky amatérsky upižlali nožíkem. K posrání
A propos, loni mě to na nádherně jižně situované pasece s ideálním pH, chráněné přd vstupem a pohledy bariérou ostružin, sežraly všechno srnky
No jak se chránit proti okrádajícím sviním je otázka, ale na lesní zvěř platí jedna celkem účinná věc, a to dát na pole nějakou lidsky smrdící věc.. propocený triko je ideální a ještě je dobrý po okolí roházet chomáče vlasů (no to sem nedělal, pěstuju rád, ale kvůli kytkám do plešata nepůjdu :-))) Taky je dobrý ten hadr po větších děštích vyměnit (znova zasmradit)
tez bych pridal pribeh jednej svyne ktora kradla kytky v celom okoli.
Kazdy vedel ze to je on.Ten pic*us dokonca ponukal aj tym co to vysklabal,
proste dealoval.Jeden rok asi nebolo u nas cloveka ktoremu by to ta hnusna lutra
neukradla grass.az na par vynimiek(chvalabohu som k nim patril ale to som mal
grass zasadeny mino jeho "rajonu".Ale ta svina to proste prehnala a kedze uz nie som
tam kde som bol pred par rokmi viem ze zasiel az tak daleko ze musel z nasho mestecka
zdrhnut a dlho ho nikto nevidel.Pritom to ten hajzel bezne trahal kamaradom.
A ze chcel byt "charakter" tak daval na jar ludom zdarma:"na tu mas,zahul si kamo".
A este ti tvrdil ze to je jeho.Proste kokott v malom meste kde kazdy kazdeho
pozna kradol jak besny...skoncil ako skoncil.Nikto ho nikdy na mieste nechytil,
ale aj tak dostal par krat cez (|)...a zmizol... .Navyse fical na Heraku.Vyzeral
jak kurt Cobain.
Tahat fizly do huleni to je fakt největší blbost na světě protože i kdybys chtěl potopit jenom ty čorkaře tak ty by se určitě rozkecali no a pak by s toho byl docela dlouhej řetěz možná. Fízly určitě ne.
No a ještě sem tam zapoměl napsat to co sem vlastně chtěl letos se mi to stalo taky a taky na zahradě asi 8m od baráku oploceno to bylo na a pak mě ten zmrd pozval na muj model ještě nedoschlej stopro sem ho poznal protože už ho 5 roků šlechtim no a zbylo z něj jen trochu z původní mega úrody. Nic dělat sem nemoch akorát sem mu dal na gubu.