Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak poslusne hlasim, ze mi dneska skoncila skola a tim padem zacly prazdniny a nehorazny huleni! Nejvic me ovsem prekvapila moje ucitelka anglictiny, ktera mi rekla (kdyz jsme mely pravidelny mesicni pohovor o tom, ce se nam ve skole libi a co ne), ze musim urcite zajet na Baron Bay, kde se mi bude libit, pac se tam vsude huli a urady se tam maji ke ganje jako v holandsku Takovyhle pedagogy bysme meli mit u nas doma! No, jinak moc nic novyho se neudalo, teda az na to, ze jsem se seznamila s nasema sousedama, se kterejma poradame pravidelny patecnesobotni hulici dejchanky, kde si stale vic overuju, ze zdejsi ganja je fakt jedna z nejlepsich. Za tri tydny frcim domu, takze se zatim mejte fajn, treba se priste ozvu uz od nas. Bye
Ahoj, tak teda - o tohle se s vama musim podelit! V sobotu sem ma priletet moje nejlepsi kamoska, jejiz sef je shodou okolnosti australan, kterej pochazi ze Sydney, ale uz dlouho zije v Praze. No a ten jak se dozvedel, ze jeho podrizena leti do jeho domoviny, tak ji (vlastne nam obema, pac pozvani plati i pro me a to me v zivote nevidel) nejen ze nabidnul bydleni u naj na Palm beach, ale navic zacal nenapadne sondovat u kamoscinejch spolupracovniku, jestli ona huli, pac v tom dome bydli jeho mamca, stara to hipiies a tak abysme jako nebyly prekvapeny, az tam prijedeme a tam bude sedet babca s poradnym spekem v hube a smat se na nas od ucha k uchu... To je jednak klasicka ukazka australsky povahy - jsou tak pratelsti, ze si k sobe nastehuji klido nekoho, koho vubec neznaji a jednak toho, ze hulici jsou proste hulici Drzte nam palce, at nam vsechno vyjde a at se hlavne ve zdravi dostaneme dom. Bye
He he, no to jo, pac se vcera moje kamoska ptala sefa, co ma ta babca rada za kytky (jako treba ruze, ze ano?) a on ji odpovedel, ze nejvic ty, co se daji kourit!
ja sem ted taky v australii, tak musim zamachrovat. sice jenom na letisti v Sydney, ale sem tu. za hodku vodlitam na Novej Zeland, kde budu tri mesice. tak kdyz to vyjde treba zalozim tema, jak to tam chodi. tak cus protinozci